Укр
Рус
Риба Другі страви Канадська кухня

Горбуша соковита в фользі в духовці

( 4.7708 4 548 48 оцінок)

3744 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Горбуша соковита в фользі в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Запечена в духовці у фользі горбуша з лимонно-часниковим соусом - це смачний, соковитий, корисний і простий рецепт, який можна приготувати менш ніж за 20 хвилин. Цей рецепт горбуші досить елегантний, щоб подавати на званому обіді, але досить простий, щоб готувати в напружений будній вечір.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Горбуша соковита в фользі в духовці" (на 100 грам)

  • Білки15.1 гр.
  • Жири8.5 гр.
  • Вуглеводи1.1 гр.
  • Калорії149 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Викладіть філе горбуші з холодильника за годину до того, як ви плануєте готувати. За 20 хвилин до запікання риби включить на розігрів духовку, приблизно до 200 градусів. Поки духовка розігрівається, укладіть в невелику сковорідку, а потім розтопіть трохи вершкового масла на повільному вогні.

Крок - 1
02

Застеліть кухонною фольгою невелике деко, залийте в нього розтоплене масло. Помістіть філе горбуші шкірою вниз на масло і рясно їм промажте з усіх боків рибний продукт. Використовуйте наметочну щітку, щоб ретельно покрити м'якоть горбуші розтопленим маслом. Це запобіжить висиханню риби.

Крок - 2
03

Посипте філе чорним меленим перцем і сіллю. Потім додайте приправу для риби. Тепер посипте скибочку риби свіжою натертою цедрою лимона.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння і видавіть через чеснокодавку часник. Додайте подрібнений часник поверх шматка риби, рівномірно розподіливши по всій поверхні.

Крок - 4
05

Далі ретельно помийте під проточною водою, а потім на обробній дошці дрібно наріжте зелень петрушки. Посипте подрібнену зелень поверх скибочки горбуші.

Крок - 5
06

Тепер помийте, просушіть паперовим рушником, а потім розріжте лимон на тонкі скибочки і рівномірно розподіліть по поверхні риби. Не забудьте зберегти трохи лимона для декількох скибочок, щоб подавати. Додайте трохи подрібненої кінзи зверху.

Крок - 6
07

Полийте поверх лимона трохи більше розтопленого вершкового масла, потім додайте ще солі і чорного меленого перцю за смаком.

Крок - 7
08

Надішліть деко в попередньо розігріту духовку і запікайте філе горбуші при 200 градусах приблизно 10 хвилин або поки не буде досягнута бажана текстура риби. Будьте обережні, щоб не перепекти і пересушити рибу. Для подачі, збризніть стейк з горбуші соковитої у фользі невеликою кількістю розтопленого вершкового масла, прикрасьте рубаною петрушкою і відіжміть лимон. Насолоджуйтесь.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти