Укр
Рус
Бутерброди Закуски Кухня Греції

Гарячі бутерброди з помідором, сиром і часником la tartine

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

695 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Гарячі бутерброди з помідором, сиром і часником la tartine - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Тартіні (la tartine) - різновид бутерброда з начинкою. Гарячі бутерброди з помідором, сиром і часником la tartine - простий і швидкий, але в той же час смачний і ситний варіант сніданку або обіднього перекушування. Родзинка рецепта - запечені помідори. Запікання підсилює їх аромат і в цілому поліпшує смак і запах страви. Описаним способом можна готувати тартіні з різними начинками.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гарячі бутерброди з помідором, сиром і часником la tartine" (на 100 грам)

  • Білки7.7 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи19.5 гр.
  • Калорії193 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку підготуємо томати до запікання. Вимийте і просушіть помідори черрі, розріжте кожен навпіл і перекладіть в миску.

Крок - 1
02

Туди ж відправте подрібнений часник (можна нарізати зубчики ножем або пропустити через чеснокодавку). Посоліть помідори за смаком і приправте оливковою олією. Перемішайте інгредієнти, щоб спеції і масло розподілилися рівномірно.

Крок - 2
03

Розігрійте духовку до 190 градусів. Викладіть помідори на деко і відправте в духовку на 25-30 хвилин. Готові помідори вийміть і остудіть.

Крок - 3
04

Натріть на тертці твердий сир. Візьміть той, який добре плавиться, наприклад, чеддер або моцарелу.

Крок - 4
05

Заздалегідь дістаньте з холодильника вершкове масло, щоб воно було м'яким. Щедро покрийте їм скибочки хліба.

Крок - 5
06

Поверніть один з них маслом вниз і викладіть на зворотну сторону тертий сир.

Крок - 6
07

Зверху покладіть запечені помідори черрі, а поверх них - свіже листя базиліка.

Крок - 7
08

Накрийте іншою скибочкою маслом вгору. Таким же способом підготуйте інші бутерброди.

Крок - 8
09

Надішліть на вогонь звичайну сковороду або гриль і розігрійте до середньо-сильного стану. Смажте тартіні близько 3 хвилин з одного боку.

Крок - 9
10

Переверніть зворотною стороною, злегка притисніть лопаткою і смажте, поки хліб не зарум'яниться і не стане хрустким, а сир не розплавиться. Зробіть так з усіма бутербродами. Гарячі бутерброди з помідорами, сиром і часником la tartine готові. Подавати їх на стіл потрібно відразу. Вони хрусткі зовні і соковиті всередині. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Курка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею 90 6 3 з 5 - детальніше -
Салат з м’ясом "Натхнення" - покроковий рецепт, фото 1 Салат з м’ясом "Натхнення" 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Смачні хачапурі - покроковий рецепт, фото 1 Смачні хачапурі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 300 4 3 з 5 - детальніше -
Часниковий крем-суп - покроковий рецепт, фото 1 Часниковий крем-суп 40 3 3 з 5 - детальніше -
Смажені курячі сердечка - покроковий рецепт, фото 1 Смажені курячі сердечка 45 3 3 з 5 - детальніше -