Укр
Рус
Мясо Другі страви Французька кухня

Гомілки фаршировані

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

723 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гомілки фаршировані - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Узбецька кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Гомілки фаршировані - оригінальна і незвичайна страва, приготована з простих і доступних інгредієнтів. Побалуйте близьких в будній день і здивуйте гостей за святковим обідом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гомілки фаршировані" (на 100 грам)

  • Білки6.1 гр.
  • Жири18 гр.
  • Вуглеводи15.5 гр.
  • Калорії252 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Відваріть картоплю в мундирі до готовності. Після чого очистіть і зробіть пюре.

Крок - 1
02

У глибокій ємності закип'ятіть воду. Посоліть, додайте оливкову олію, всипте рис і варіть до готовності. Після чого промийте в друшляку і дайте стекти зайвій рідині.

Крок - 2
03

Приготуйте курятину. У каструлю покладіть гомілки. Очистіть цибулю від лушпиння, розріжте на 4 частини і киньте в м'ясо. Посоліть, поперчіть, додайте каррі, лавровий лист, часник і куркуму.

Крок - 3
04

Залийте все окропом, щоб вода покривала ніжки, і перемішайте. Готуйте на середньому вогні до повної готовності.

Крок - 4
05

Поки тушкується м'ясо, займіться заправкою для рису. Очистіть цибулю і наріжте дрібними кубиками. На середній вогонь поставте глибоку сковороду або каструлю, додайте олію. У розігріту жаровню висипте цибулю. Через пару хвилин додайте дрібно нарізані помідори, перець і натертий на дрібній тертці часник. Перемішуйте овочі якомога частіше, щоб не дати їм пригоріти.

Крок - 5
06

Киньте в сковороду кубик курячого бульйону, посоліть, додайте каррі, куркуму, базилік. Змішайте, щоб приправи рівномірно розподілилися і додайте трохи води.

Крок - 6
07

У ємність з овочами висипте варений рис і ретельно перемішайте.

Крок - 7
08

Варені курячі ніжки перекладіть на зручне блюдо. Відокремте м'ясо від кістки і складіть в миску. Кісточки зачистіть.

Крок - 8
09

До м'ясних шматочків додайте картопляне пюре, дрібно нарізану свіжу зелень і яйце. Полийте оливковою олією, посоліть, поперчіть і змішайте до однорідності.

Крок - 9
10

З отриманої маси на кісточках сформуйте курячу гомілку. Щільно притискайте начинку, щоб ніжки під час смаження не розвалилися. З решти картопляно-м'ясної маси скачайте кульки-котлетки.

Крок - 10
11

Обваляйте фаршировані гомілки і котлети в борошні, потім в яйці і в панірувальних сухарях.

Крок - 11
12

Обсмажуйте у фритюрниці або на сковороді у великій кількості олії.

Крок - 12
13

Щоб зробити подачу страви красивою і ефектною, в центр великого блюда викладіть рис за допомогою силіконової форми. Навколо розкладіть листя салату і фаршировані гомілки. Страва готова до подачі. Приємного вам апетиту!

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа в домашніх умовах 95 6 4 з 5 - детальніше -
Салат з гарбузом і куркою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з гарбузом і куркою 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти