Укр
Рус
Голубці Другі страви Східна кухня

Голубці з курячого фаршу

( 4.7857 4 528 28 оцінок)
2207 - переглядів
85 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Голубці з курячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Весна

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Голубці - це справжня страва східної Європи, що датується тисячами років. Конкретні начинки змінюються (може бути - яловичина, курка, але обов'язково пряний рис). Але те, що визначає це страву - це соус. Солодкий, кислий, солоний і заправлений традиційними травами, але головне, щоб обов'язково був.

Інгредієнти

  • Орегано 2 ч.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Кмин 2 ч.л
  • Перець червоний чілі 2 ч.л
  • Паприка 1 ст.л
  • Помідор 8 шт.
  • Фарш курячий 500 г.
  • Часник 2 зуб.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Рис 1/2 скл.
  • Капуста 1 шт.
  • Сметана 100 г.
  • Кінза 1/2 пуч.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У дрібній каструлі на середньому вогні нагрівайте оливкове масло до кипіння, потім в масло видавіть часник через чеснокодавку і, помішуючи, варіть хвилини 3, поки не з'явиться насичений аромат.

Крок - 1
02

Додайте в ємність дрібно нарізані томати, паприку, чилі-порошок, мелений тмин, сіль і перець. Зменшіть тепло до середньо-низького і тушкуйте 10 хвилин, помішуючи. Відставте в бік для охолодження.

Крок - 2
03

У середній мисці змішайте курячий фарш, сіль, перець, перець чилі, кмин, орегано, рис і 1 чашку (260 г) томатного соусу. Змішайте ретельно до об'єднання в густу однорідну масу. Відставте до використання.

Крок - 3
04

Закип'ятіть у великій ємності воду. Додайте капусту, опустивши її повністю в окріп. Накрийте кришкою, зменшіть температуру до середнього і тушкуйте протягом 15 хвилин.

Крок - 4
05

Перемістіть приварену капусту на обробну дошку, дайте трохи охолонути, поки вона не досягне кімнатної температури і відокремте листки капусти від качана.

Крок - 5
06

Використовуючи ніж для обрізки, видаліть товщий шток на капустяному листі, завдяки чому лист буде легше завертатися. В основі кожного листка помістіть начинку, згорніть лист вгору, щоб начинка була покрита одним шаром капусти. Складіть обидві бічні сторони всередину, потім скрутіть повністю.

Крок - 6
07

Помістіть бічну шовну сторону капустяного рулету вниз в форму для випічки і повторіть таку процедуру з залишилася начинкою і листами. Над складеними капустяними рулонами розлийте томатний соус.

Крок - 7
08

Накрийте страву щільно фольгою і запікайте протягом 45 хвилин в попередньо розігрітій духовці до (180 C). Подайте готову страву зі сметаною прикрасивши гілочкою кензи. Насолоджуйтесь!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Панакота из сметаны - покроковий рецепт, фото 1 Панакота из сметаны 50 3 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка со сметаной - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка со сметаной 55 4 3 з 5 - детальніше -
Печенье через мясорубку - покроковий рецепт, фото 1 Печенье через мясорубку 60 5 4 з 5 - детальніше -