Укр
Рус
Голубці Другі страви Східна кухня

Голубці з фаршем і рисом

( 4.8667 4 530 30 оцінок)

2841 - переглядів
80 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Голубці з фаршем і рисом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Весна

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Якщо ви вперше готуєте голубці, пропонуємо цей простий рецепт. Прекрасний рецепт голубців з фаршем і рисом, дійте без страху і невимушено.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Голубці з фаршем і рисом" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири4.7 гр.
  • Вуглеводи11.8 гр.
  • Калорії111 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Промийте трохи білого рису і відваріть до готовності в каструлі киплячої води з невеликою кількістю оливкової олії і сіллю. Заповніть половину великої супової каструлі водою. Доведіть до кипіння. Додайте сіль і трохи оцту. Очистіть і викиньте два верхніх листа з капусти. Використовуйте ніж, щоб вирізати ядро ​​у капусти. Помістіть цілу капусту в киплячу воду, і варіть, протягом приблизно 5 хвилин, потім поверніть і продовжуйте готувати ще 5-6 хвилин.

Крок - 1
02

Ви будете відокремлювати листя, коли вони почнуть пом'якшуватися. Відокремлені зварені листя відправте на блюдо для охолодження. Ви дізнаєтеся, що вони готові, коли листя стануть м'які і жовтуваті, а великі будуть тьмяно-зеленими.

Крок - 2
03

Далі готуйте начинку. Для цього змішайте м'ясний фарш і рис разом у великій мисці. Додайте попередньо обсмажену ріпчасту цибулю з часником, засипте приправи за смаком, цибульний порошок, сіль, чорний і червоний мелений перець, заздалегідь нашаткований кріп і ретельно все перемішайте.

Крок - 3
04

Помістіть порцію м'ясної начинки у верхній частині кожного аркуша (або стільки, скільки поміститися - адже розміри листя змінюються). Поверніть лист в форму конуса з більш товстою частиною біля основи і нанесіть широку частину наверх. У міру того, як ви набиваєте листи капусти, розташуйте її в тій же каструлі, яку ви використовували для приготування овоча.

Крок - 4
05

В іншу поменше каструлю залийте томатний соус, додайте трохи води. Засипте в каструлю приправи за смаком, сіль, трохи цукру і чорний мелений перець. Далі укладіть в ємність лавровий лист, засипте перець горошком і залийте суміш борошна з водою. Надішліть на плиту і томіть соус, помішуючи, близько 5 хвилин, до легкого загустіння.

Крок - 5
06

Залийте приготовлену підливу на голубці і додайте потрібну кількість води, щоб майже покрити їх. Накрийте каструлю кришкою і відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 40 хвилин. Готові голубці з фаршем і рисом подавайте до столу гарячими.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -
Деруни з м’ясом на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з м’ясом на сковороді 45 4 3 з 5 - детальніше -
Піца по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Піца по-домашньому 120 3 3 з 5 - детальніше -