Укр
Рус
Голубці Другі страви Східна кухня

Голубці в сметані

( 4.8649 4 537 37 оцінок)

2844 - переглядів
85 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Голубці в сметані - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Весна

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Рецепт голубців в сметані, фаршированих кашею, смаженими грибами і сушеними грибами має прекрасний смак. Я дуже рекомендую.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Голубці в сметані" (на 100 грам)

  • Білки3.1 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи9.3 гр.
  • Калорії84 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спосіб приготування: напередодні приготуйте перлову кашу і залийте сушені гриби киплячою водою приблизно на 2 години. Далі добре вимийте, а потім акуратно відокремте листя в пекінській капусті і гострим ножем зріжте товстий шар корінця.

Крок - 1
02

Помістіть капустяне листя в киплячу воду, і варіть приблизно три хвилини. Потім видаліть приварені листя з води, щоб звільнити від зайвої рідини і охолодити. Далі очистіть від лушпиння цибулю. Потім на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками.

Крок - 2
03

Потім ретельно помийте холодною водою, а потім наріжте невеликими скибочками шампіньйони. Злийте через сито і подрібніть раніше замочені сушені гриби (залиште воду для соусу).

Крок - 3
04

Далі помістіть невеликий сотейник з рослинним маслом на плиту і добре розігрійте. Обсмажте подрібнену цибулю, помішуючи, до розм'якшення. Потім додайте в сотейник заздалегідь очищений від лушпиння і вичавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 4
05

Потім додайте в сотейник подрібнені шампіньйони, обсмажуйте, постійно мішаючи, до випаровування рідини. Потім додайте нарізані сушені гриби і трохи підсмажте разом. Перекладіть вміст сковороди в глибоку миску.

Крок - 5
06

Коли гриби в мисці охолонуть, додайте в них охолоджену раніше відварену крупу, заздалегідь нашаткований кріп, приправте за смаком сіллю і чорним меленим перцем. Засипте так само в миску панірувальні сухарі і розбийте курячі яйця, ретельно перемішайте, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 6
07

Далі укладіть невелику порцію приготованого фаршу на лист капусти, ретельно загорніть в голубець і покладіть в жаростійкий посуд.

Крок - 7
08

Тепер залийте укладені голубці в жаростійкий посуд водою з-під грибів, долийте трохи бульйону і накрийте кришкою. Надішліть голубці в духовку, попередньо нагріту до 180 градусів, приблизно на 30 хвилин.

Крок - 8
09

Після закінчення цього часу викладіть готові голубці на блюдо, накрийте їх фольгою, щоб вони не охололи. Перелийте рідину з голубців в каструлю, додайте сметану (можна вершки), змішану з борошном, відправте на плиту і швидко перемішайте, щоб згустити соус. Приправте соус за смаком і додайте нарізаний кріп. Подавайте голубці в сметані до обіду.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Біфштекс зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс зі свинини 45 2 2 з 5 - детальніше -
Зрази з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з капустою 70 4 3 з 5 - детальніше -
Соус болоньєзе з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Соус болоньєзе з фаршем 50 2 3 з 5 - детальніше -