Рецепт голубців в сметані, фаршированих кашею, смаженими грибами і сушеними грибами має прекрасний смак. Я дуже рекомендую.
Спосіб приготування: напередодні приготуйте перлову кашу і залийте сушені гриби киплячою водою приблизно на 2 години. Далі добре вимийте, а потім акуратно відокремте листя в пекінській капусті і гострим ножем зріжте товстий шар корінця.
Помістіть капустяне листя в киплячу воду, і варіть приблизно три хвилини. Потім видаліть приварені листя з води, щоб звільнити від зайвої рідини і охолодити. Далі очистіть від лушпиння цибулю. Потім на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками.
Потім ретельно помийте холодною водою, а потім наріжте невеликими скибочками шампіньйони. Злийте через сито і подрібніть раніше замочені сушені гриби (залиште воду для соусу).
Далі помістіть невеликий сотейник з рослинним маслом на плиту і добре розігрійте. Обсмажте подрібнену цибулю, помішуючи, до розм'якшення. Потім додайте в сотейник заздалегідь очищений від лушпиння і вичавлений через чеснокодавку часник.
Потім додайте в сотейник подрібнені шампіньйони, обсмажуйте, постійно мішаючи, до випаровування рідини. Потім додайте нарізані сушені гриби і трохи підсмажте разом. Перекладіть вміст сковороди в глибоку миску.
Коли гриби в мисці охолонуть, додайте в них охолоджену раніше відварену крупу, заздалегідь нашаткований кріп, приправте за смаком сіллю і чорним меленим перцем. Засипте так само в миску панірувальні сухарі і розбийте курячі яйця, ретельно перемішайте, до об'єднання інгредієнтів.
Далі укладіть невелику порцію приготованого фаршу на лист капусти, ретельно загорніть в голубець і покладіть в жаростійкий посуд.
Тепер залийте укладені голубці в жаростійкий посуд водою з-під грибів, долийте трохи бульйону і накрийте кришкою. Надішліть голубці в духовку, попередньо нагріту до 180 градусів, приблизно на 30 хвилин.
Після закінчення цього часу викладіть готові голубці на блюдо, накрийте їх фольгою, щоб вони не охололи. Перелийте рідину з голубців в каструлю, додайте сметану (можна вершки), змішану з борошном, відправте на плиту і швидко перемішайте, щоб згустити соус. Приправте соус за смаком і додайте нарізаний кріп. Подавайте голубці в сметані до обіду.
Випадкові рецепти