Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Голубці

110 хвилинпорцій - 6складність - 4 з 5
Голубці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Смачна страва - голубці. Готуються з м'ясом і рисом, вимагають часу, але ваші гості будуть в захваті.

Інгредієнти

Капуста1 шт.
Фарш м’ясний500 г.
Рис 3/4 скл.
Цибуля1 шт.
Морква1 шт.
Помідор3 шт.
Часник3 зуб.
Петрушка1 пуч.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Масло рослинне30 г.
Кетчуп3 ст.л
Сметана3 ст.л
Вода400 мл.

Покроковий рецепт

01

Листя білокачанної капусти проварити в невеликому обсязі окропу 1-2 хвилини, тобто до еластичного стану. З листя зрізати жилаві частини і залишити до повного охолодження.

Крок - 1
02

У перекручене м'ясо додати обсмажені цибулю і моркву, рис проварений до середнього ступеня, помідори порізані кубиками, роздавлений часник, подрібнену зелень, перець, сіль і все перемішати.

Крок - 2
03

При викладанні фаршевої  начинки капустяний лист складається конвертиком. Кожен капустяний конвертик обсмажити  в рослинній  олії  і перекласти в більш глибокий посуд для подальшого  готування. Все залити томатно - сметанним соусом так, щоб голубці були ледь покриті рідиною.

Крок - 3
04

Для соусу змішується томатне пюре або кетчуп зі сметаною (бульйон), солиться і перчиться. Тушкування  голубців має тривати 30-40 хвилин і ще 10 хвилин виділити для того, щоб вони настоялися.

Крок - 4

Оцінити рецепт