Укр
Рус
Голубці Другі страви Українська кухня

Голубці з пекінської капусти

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

813 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Голубці з пекінської капусти - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Є ідея як використовувати пекінську капусту дуже смачним способом. Приготуйте з неї голубці. Додавши в фарш трохи соєвого і устричного соусу, а також імбир, ви отримаєте страву в східному стилі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Голубці з пекінської капусти" (на 100 грам)

  • Білки6.8 гр.
  • Жири9.6 гр.
  • Вуглеводи11.3 гр.
  • Калорії164 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування цієї страви вам знадобиться качан пекінської капусти. Якщо верхні листки в не дуже доброму стані, зніміть їх. Відокремте листя від качана і відріжте тверду частину.

Крок - 1
02

Велику каструлю з водою поставте на середній вогонь. Дочекайтеся, коли закипить рідина і помістіть в неї листя пекінської капусти. Варіть недовго, буквально 15 - 20 секунд. За допомогою кухонних щипців дістаньте листя з окропу, залиште остигати.

Крок - 2
03

Далі вам знадобиться шматочок свіжої свинини. Сполосніть його під проточною водою і наріжте на шматочки поменше. Надішліть м'ясо в блендер, закрийте кришку і подрібніть.

Крок - 3
04

Корінь імбиру очистіть і покладіть на кухонну дошку. Наріжте спочатку тонкими пластинами уздовж. Потім розріжте, щоб вийшла соломка. Далі подрібніть імбир дрібними кубиками.

Крок - 4
05

Зелену цибулю помийте під холодною водою, обсушіть. Подрібніть на кухонній дошці. Фарш зі свинини помістіть в миску. До нього відправте кубики імбиру і зелену цибулю. Посоліть за смаком, додайте соєвий і устричний соус.

Крок - 5
06

Також в фарш додайте будь-які спеції на ваш смак. Киньте кілька ложок крохмалю і розбийте куряче яйце. Всі інгредієнти ретельно перемішайте за допомогою ложки.

Крок - 6
07

Помістіть приварений лист капусти на кухонну дошку. На край покладіть кілька ложок фаршу. Складіть конвертиком. З рештою листя виконайте те ж саме.

Крок - 7
08

Складіть голубці в пароварку і готуйте там протягом 15 хвилин. Після витягніть і дайте можливість трохи охолонути.

Крок - 8
09

Тим часом збийте в мисці залишені курячі яйця. В іншу миску насипте половину борошна, додайте трохи солі і розмішайте її з водою, щоб вийшов кляр. Також в окрему тарілку насипте борошно. Обваляйте кожен голубець спочатку в яйці, потім у борошні і в клярі.

Крок - 9
10

У самому кінці приготування обсмажте голубці на сковороді в киплячому маслі до рум'яності. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грибний гуляш - покроковий рецепт, фото 1 Грибний гуляш 45 6 3 з 5 - детальніше -
Макарони з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з фаршем 40 4 3 з 5 - детальніше -
Чебуреки в сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки в сковороді 60 3 3 з 5 - детальніше -