Хрусткі зовні і ароматні всередині, голубці з фаршем в пекінській капусті виходять просто неперевершеними. Соковиті і смачні, спробуйте і переконайтеся самі.
Перед приготуванням голубців з фаршем необхідно підготувати деякі інгредієнти. В даній страві використовується пекінська капуста. Виберіть велику красиву і свіжу головку. Відокремте листя від качана.
У велику каструлю наберіть воду і поставте на вогонь. Коли рідина закипить, відправте в неї капустяне листя. Варіть близько 2 - 3 хвилин. Дістаньте з окропу і залиште остигати.
Кілька листів пекінської капусти подрібніть на кухонній дошці. Посоліть невеликою кількістю солі і перемішайте рукою, трохи притискаючи капусту, щоб з неї виділилася волога.
Свинячий фарш відправте в глибоку чисту миску. Візьміть необхідну кількість зубчиків часнику і очистіть від лушпиння. На кухонній дошці наріжте дрібними кубиками і киньте в миску з фаршем.
Червону цибулину очистіть від лушпиння і сполосніть під прохолодною водою. Подрібніть на кухонній дошці і киньте до фаршу. Сюди ж додайте нарізану трохи раніше пекінську капусту, сіль, чорний мелений перець. А також половину від зазначеної в рецепті кількості панірувальних сухарів.
Картоплю очистіть від шкірки і ретельно вимийте. Наріжте дрібними кубиками і відправте в миску до решти інгредієнтів. Все ретельно перемішайте. У сковорідку налийте невелику кількість рослинної олії, поставте на вогонь і висипте підготовлений фарш. Тушкуйте до готовності.
На робочій поверхні розкладіть приварене капустяне листя. Покладіть в кожний приготований фарш і скачайте їх в рулетики.
Кожен капустяний рулет ретельно обваляйте в кукурудзяному крохмалі, збитому яйці і панірувальних сухарях. Помістіть голубці в сковорідку з киплячим маслом і обсмажте з обох боків до рум'яної скоринки. Смачного!
Випадкові рецепти