Укр
Рус
Голубці Другі страви Українська кухня

Голубці з фаршем

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

830 - переглядів
70 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Голубці з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Хрусткі зовні і ароматні всередині, голубці з фаршем в пекінській капусті виходять просто неперевершеними. Соковиті і смачні, спробуйте і переконайтеся самі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Голубці з фаршем" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири8.5 гр.
  • Вуглеводи9.3 гр.
  • Калорії142 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перед приготуванням голубців з фаршем необхідно підготувати деякі інгредієнти. В даній страві використовується пекінська капуста. Виберіть велику красиву і свіжу головку. Відокремте листя від качана.

Крок - 1
02

У велику каструлю наберіть воду і поставте на вогонь. Коли рідина закипить, відправте в неї капустяне листя. Варіть близько 2 - 3 хвилин. Дістаньте з окропу і залиште остигати.

Крок - 2
03

Кілька листів пекінської капусти подрібніть на кухонній дошці. Посоліть невеликою кількістю солі і перемішайте рукою, трохи притискаючи капусту, щоб з неї виділилася волога.

Крок - 3
04

Свинячий фарш відправте в глибоку чисту миску. Візьміть необхідну кількість зубчиків часнику і очистіть від лушпиння. На кухонній дошці наріжте дрібними кубиками і киньте в миску з фаршем.

Крок - 4
05

Червону цибулину очистіть від лушпиння і сполосніть під прохолодною водою. Подрібніть на кухонній дошці і киньте до фаршу. Сюди ж додайте нарізану трохи раніше пекінську капусту, сіль, чорний мелений перець. А також половину від зазначеної в рецепті кількості панірувальних сухарів.

Крок - 5
06

Картоплю очистіть від шкірки і ретельно вимийте. Наріжте дрібними кубиками і відправте в миску до решти інгредієнтів. Все ретельно перемішайте. У сковорідку налийте невелику кількість рослинної олії, поставте на вогонь і висипте підготовлений фарш. Тушкуйте до готовності.

Крок - 6
07

На робочій поверхні розкладіть приварене капустяне листя. Покладіть в кожний приготований фарш і скачайте їх в рулетики.

Крок - 7
08

Кожен капустяний рулет ретельно обваляйте в кукурудзяному крохмалі, збитому яйці і панірувальних сухарях. Помістіть голубці в сковорідку з киплячим маслом і обсмажте з обох боків до рум'яної скоринки. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Солянка з квашеної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Солянка з квашеної капусти 50 4 3 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет у фользі - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет у фользі 100 5 3 з 5 - детальніше -
Лазанья зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья зі шпинатом 60 6 4 з 5 - детальніше -
Зелений смузі з ананасом - покроковий рецепт, фото 1 Зелений смузі з ананасом 25 1 1 з 5 - детальніше -