Укр
Рус
Голубці Другі страви Українська кухня

Голубці простий рецепт

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

593 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Голубці простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В пароварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Простий рецепт усіма улюблених голубців з м'ясом. Приготувати страву можна в пароварці, мультиварці, каструлі і навіть в духовці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Голубці простий рецепт" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири2.9 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії71 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску викладіть курячий фарш. Часник очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками або натріть на дрібній тертці. Додайте прянощі в ємність з м'ясом. Сюди ж всипте зелений перець чилі, нарізаний дрібними шматочками.

Крок - 1
02

Листя коріандру промийте під проточною водою і просушіть. Подрібніть і відправте до решти інгредієнтів. Додайте в суміш сіль, чорний мелений перець і соєвий соус. Перемішайте і відставте в сторону. Можна поставити суміш в холодильник.

Крок - 2
03

Капусту, для приготування голубців вибирайте середнього розміру. Листя повинні бути щільними, жорсткими. Промийте овоч під проточною водою. Видаліть верхні листки і качан. Намагайтеся робити це максимально акуратно, щоб качан не розсипався.

Крок - 3
04

Поставте на плиту велику каструлю з водою. У ємність повинна вільно поміститися капуста. Доведіть рідину до кипіння і посоліть. Акуратно занурте качан в воду і накрийте кришкою. Варіть протягом 15 хвилин.

Крок - 4
05

Викладіть овоч на обробну дошку. Розділіть качан на листя. З кожного зріжте ножем потовщену частину підстави, або відбийте її молоточком.

Крок - 5
06

Ображати краю і покладіть всередину невелика кількість фаршу. Нижньою частиною капустяного листа накрийте фарш. Загорніть бічні краї всередину і скрутіть рулетик. Викладіть голубці в пароварку і готуйте на середньому вогні протягом 30 хвилин.

Крок - 6
07

Можна відварити страву в каструлі з додаванням томатного соусу. Викладіть голубці на порційне блюдо і полийте соусом Шрірача, або іншим за смаком. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти