Укр
Рус
Голубці Другі страви Українська кухня

Голубці з яловичини

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

597 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Голубці з яловичини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Голубці - це завжди смачно і ситно, особливо коли вони приготовлені з м'ясом. Одним з варіантів начинки для цієї страви є яловичина.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Голубці з яловичини" (на 100 грам)

  • Білки7.4 гр.
  • Жири12.3 гр.
  • Вуглеводи5.4 гр.
  • Калорії167 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Така страва як голубці складається з декількох основних частин. Це капустяне листя і начинка. В даному випадку начинкою послужить яловичий фарш з овочами. На початку приступайте до приготування начинки. Для цього сковорідку поставте на вогонь і налийте в неї оливкову олію.

Крок - 1
02

Поки масло в сковорідці гріється, займіться цибулею. Вам знадобиться цибуля - шалот. Очистіть її від лушпиння і сполосніть під холодною водою. На кухонній дошці наріжте цибулю - шалот тонкими кільцями і відправте в сковорідку з оливковою олією.

Крок - 2
03

Червоний болгарський перець ретельно вимийте під краном. Розріжте навпіл і видаліть насіння і хвостик. Наріжте перець на кухонній дошці дрібними кубиками. Після киньте його в сковорідку з цибулею.

Крок - 3
04

Також до овочів в сковорідці додайте зерна солодкої кукурудзи. Ретельно перемішайте лопаткою і готуйте на невеликому вогні протягом приблизно 5 хвилин.

Крок - 4
05

Свіжий яловичий фарш дістаньте з холодильника і киньте в сковорідку з підсмаженою цибулею, болгарським перцем і кукурудзою. Добре розімніть його за допомогою лопатки.

Крок - 5
06

Кілька зубчиків часнику очистіть і пропустіть через чеснокодавку. Надішліть подрібнений часник в сковорідку з іншими інгредієнтами. Додайте суміш спецій і обов'язково посоліть. Все добре перемішайте і тушкуйте протягом не менше 10 хвилин.

Крок - 6
07

Тим часом підготуйте помідори. Помийте їх і наріжте на кухонній дошці дрібними кубиками. Подрібнені помідори киньте в сковорідку, перемішайте і тушкуйте з іншими інгредієнтами ще кілька хвилин.

Крок - 7
08

Капустяне листя розкладіть на робочій поверхні. Викладіть в них рівними частинами готову начинку. Зверху посипте натертим на крупній тертці сиром. Поверніть капустяне листя з начинкою конвертиком і викладіть на деко. Запікайте голубці з яловичини в розігрітій до 180 градусів духовці протягом приблизно 10 хвилин. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти