Голубці - це завжди смачно і ситно, особливо коли вони приготовлені з м'ясом. Одним з варіантів начинки для цієї страви є яловичина.
Така страва як голубці складається з декількох основних частин. Це капустяне листя і начинка. В даному випадку начинкою послужить яловичий фарш з овочами. На початку приступайте до приготування начинки. Для цього сковорідку поставте на вогонь і налийте в неї оливкову олію.
Поки масло в сковорідці гріється, займіться цибулею. Вам знадобиться цибуля - шалот. Очистіть її від лушпиння і сполосніть під холодною водою. На кухонній дошці наріжте цибулю - шалот тонкими кільцями і відправте в сковорідку з оливковою олією.
Червоний болгарський перець ретельно вимийте під краном. Розріжте навпіл і видаліть насіння і хвостик. Наріжте перець на кухонній дошці дрібними кубиками. Після киньте його в сковорідку з цибулею.
Також до овочів в сковорідці додайте зерна солодкої кукурудзи. Ретельно перемішайте лопаткою і готуйте на невеликому вогні протягом приблизно 5 хвилин.
Свіжий яловичий фарш дістаньте з холодильника і киньте в сковорідку з підсмаженою цибулею, болгарським перцем і кукурудзою. Добре розімніть його за допомогою лопатки.
Кілька зубчиків часнику очистіть і пропустіть через чеснокодавку. Надішліть подрібнений часник в сковорідку з іншими інгредієнтами. Додайте суміш спецій і обов'язково посоліть. Все добре перемішайте і тушкуйте протягом не менше 10 хвилин.
Тим часом підготуйте помідори. Помийте їх і наріжте на кухонній дошці дрібними кубиками. Подрібнені помідори киньте в сковорідку, перемішайте і тушкуйте з іншими інгредієнтами ще кілька хвилин.
Капустяне листя розкладіть на робочій поверхні. Викладіть в них рівними частинами готову начинку. Зверху посипте натертим на крупній тертці сиром. Поверніть капустяне листя з начинкою конвертиком і викладіть на деко. Запікайте голубці з яловичини в розігрітій до 180 градусів духовці протягом приблизно 10 хвилин. Смачного!
Випадкові рецепти