Укр
Рус
Голубці Другі страви Іспанська кухня

Голубці з пекінської капусти в каструлі

( 4.7500 4 54 4 оцінки)
573 - переглядів
65 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Голубці з пекінської капусти в каструлі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Цей рецепт голубців з пекінської капусти використовують для приготування великої партії дружнього натовпу. Голубці фаршировані рисом, м'ясом і приправлені чудовим соусом. Капуста - ідеальний посуд для наповнення м'ясною начинкою або навіть овочами. Листя цього овоча пом'якшуються, але залишаються досить сильними, щоб утримувати інгредієнти всередині.

Інгредієнти

  • Борошно 1 1/2 ст.л
  • Цукор 1/4 ч.л
  • Вода 1 1/4 скл.
  • Болгарський перець 1/4 шт.
  • Кінза 1 ст.л
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Пекінська капуста 1 шт.
  • Кунжутна олія 1 ст.л
  • Зелена цибуля 20 г.
  • Гриби сушені 1/2 скл.
  • Перець білий мелений 1/4 ч.л
  • Сіль за смаком
  • Кмин 1 ч.л
  • Вино червоне солодке 1 ст.л
  • Часник 4 ч.л
  • Імбир 1 ч.л
  • Устричний соус 2 ст.л
  • Соєвий соус 2 1/2 ч.л
  • Ягня 350 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Зазвичай ця страва готується зі свинини. Але пропонуємо використовувати м'ясо ягняти. У нього є багато плівкової шкіри, яка зіпсуй структуру начинки. Витратьте деякий час, щоб видалити її.

Крок - 1
02

Подрібніть м'ясо ягняти. Це можна зробити за допомогою гострого ножа, а можна простіше перекрутити м'ясо через м'ясорубку. Відкладіть фарш ягняти в сторону, а самі підготуйте капусту.

Крок - 2
03

Тим і особливий цей рецепт, що використовується пекінська капуста. Інші види капусти теж підійдуть. Ви просто відділяєте листя. Видаліть стебло. Зарезервуйте 3-4 частини стебла на потім. Іншу частину стебла можна покласти в банку і замаринувати.

Крок - 3
04

Наріжте зарезервоване стебло невеликими кубиками і відправте в миску. Приправте стебло сіллю і перемішайте. Залиште на 20 хвилин. Видавіть всю рідину, щоб наповнення не було занадто водянистим. Відставте в сторону.

Крок - 4
05

Заздалегідь замочіть трохи сухих грибів у воді приблизно на 4 години, поки вони не стануть м'якими. Видавіть обережно воду. Збережіть рідину. Будете використовувати її пізніше. Наріжте гриби невеликими шматочками. Відкладіть і їх в сторону.

Крок - 5
06

До підготовленого фаршу ягняти додайте трохи соєвого соусу, залийте червоне вино, устричний соус. Потім додайте трохи тертого імбиру, очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 6
07

Потім засипте в миску до м'яса порошок кмину, сіль, трохи свіжемолотого білого перцю, додайте нарізані скибочками гриби, нашатковане кубиками стебло капусти і нашатковану зелену цибулю. В останню чергу додайте кунжутне масло і змішайте все, до однорідної маси.

Крок - 7
08

Доведіть каструлю з водою до кипіння. Додайте в неї трохи солі і збризніть рослинним маслом. Незважаючи на те, що видалили стебло, рекомендується, щоб сам лист занурився в окріп. Близько 10 секунд. Тепер листя будуть досить м'якими і гнучкими.

Крок - 8
09

Викладіть на дошку лист капусти. Покладіть трохи м'ясної начинки на нього. Сформуйте лист з начинкою в рулет, просто склавши 2 сторони в середину.

Крок - 9
10

Помістіть підготовлені рулети з капусти в каструлю на спеціальну кришку з отворами, таким чином, утворивши парову баню. Можна використовувати так само пароварку. Увімкніть високу температуру. Як тільки вода закипить, порахуйте час і дайте голубцям поваритися протягом 20 хвилин.

Крок - 10
11

Поки готуються голубці, зробіть до них соус. У сотейник залийте трохи рослинного масла, додайте часникову пасту, нашатковану кинзу, нарізаний кубиками червоний болгарський перець. Це для кольору. Якщо вам подобається гострий, ви можете використовувати червоний перець чилі. Розмішайте їх до появи аромату.

Крок - 11
12

Далі додайте трохи устричного соусу, засипте білого перцю за смаком і залийте соєвий соус. Змішайте все знову. Тепер це повинно пахнути приголомшливо.

Крок - 12
13

Налийте в сотейник раніше залишену рідину з замочування грибів. Доведіть все до кипіння. Дайте вмісту покипіти, щоб налаштувати смак. Потім засипте трохи цукру, щоб збалансувати смак.

Крок - 13
14

Увімкніть вогонь на низький рівень. Додайте в сотейник трохи кукурудзяного крохмалю, розведеного з водою (порціями) і просто продовжуйте помішувати, поки соус не загусне. Вийміть голубці з пекінської капусти, приготовані в каструлі, злийте з них зайву рідину і подавайте до столу, полив приготованим соусом.

Крок - 14

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ростбіф з яловичини на кісточці - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф з яловичини на кісточці 80 6 3 з 5 - детальніше -
Мастика з желатину - покроковий рецепт, фото 1 Мастика з желатину 40 1 2 з 5 - детальніше -
Рецепт цукерок в формочках - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт цукерок в формочках 55 3 3 з 5 - детальніше -
Гарбузова каша - покроковий рецепт, фото 1 Гарбузова каша 45 4 3 з 5 - детальніше -