Укр
Рус
Голубці Другі страви Естонська кухня

Голубці з червоної капусти

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

577 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Голубці з червоної капусти - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Сьогодні прості червонокачанні голубці з м'ясом і овочами: без глютену, з низьким вмістом вуглеводів і дійсно смачно. Вони ідеально підходять для обіду, вечері і їжі на виніс, тому що вони також смачні холодними.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Голубці з червоної капусти" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири5.8 гр.
  • Вуглеводи6.9 гр.
  • Калорії97 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Зріжте листя з капусти для голубців. Це можна зробити як мінімум двома способами: якщо листя пухкі, зріжте їх з качана і недовго варіть окремо або спочатку злегка відваріть весь качан, щоб листя стали м'якими, а потім зніміть їх. З кожного листочка зріжте потовщену частину. Ці відрізані частини не викидайте, вони все одно знадобляться, а листя відкладіть поки в сторону.

Крок - 1
02

Моркву очистіть, і натріть на крупній тертці. Цибулю наріжте дрібними кубиками або натріть на тертці. Підготуйте пасту песто. Покладіть м'ясний фарш в миску, додайте яйце, заздалегідь відварений рис з цвітною капустою (сира цвітна капуста, розділена на суцвіття і натерта на дрібній тертці).

Крок - 2
03

Додайте в миску моркву і цибулю, а потім приправте все домашнім песто. Потім приправте масу додатково сіллю і чорним меленим перцем (за смаком). Ретельно перемішайте начинку, рівномірно розподіляючи інгредієнти і спеції. Овочі можна спочатку протушкувати в невеликій кількості масла або води, випарити, заправити за смаком і охолодити, а потім додавати до м'яса.

Крок - 3
04

Потім з підготовленої начинки сформуйте довгасті тефтелі, укладіть їх на лист капусти, загортаючи в голубці. Далі щільно укладіть їх поруч один з одним в каструлю, де будете їх тушкувати.

Крок - 4
05

Налийте в каструлю трохи води, посипте сіллю, накрийте кришкою, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте під кришкою на слабкому вогні близько 30 хвилин. Приблизно в середині приготування переверніть голубці, щоб вони рівномірно приготувалися з усіх боків.

Крок - 5
06

Коли голубці будуть готові, дістаньте з каструлі (бажано щипцями) і злийте зайву воду. Викладіть голубці з червоної капусти на тарілку і подавайте гарячими з улюбленими гарнірами - наприклад, з часниковим, тартаром, грибним або кроповим соусом. Або з невеликою кількістю песто з базиліка. Ви, звичайно, можете подавати їх з класичними гарнірами, такими як картопля, крупа, рис або з тушкованими овочами. Варто знати, що голубці також дуже гарні на смак, коли їх подають холодними, і відмінно підходять в якості закуски на винос.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ачма - покроковий рецепт, фото 1 Ачма 90 4 3 з 5 - детальніше -
Жульєн з куркою і печерицями - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з куркою і печерицями 60 4 3 з 5 - детальніше -
Салат царський з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат царський з креветками 40 4 3 з 5 - детальніше -
?>