Укр
Рус
Голубці Другі страви Кухня Швеції

Голубці як у мами

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

564 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Голубці як у мами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Сьогодні ми пропонуємо чудові голубці як у мами. Замість традиційного рису ми використовували перлову крупу, завдяки якій страва буде незвичніше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Голубці як у мами" (на 100 грам)

  • Білки2.2 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи13.5 гр.
  • Калорії99 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Виріжте в капусті качан. Покладіть овоч в каструлю з окропом. Надішліть на вогонь і варіть близько 4 хвилин. Дістаньте капусту з каструлі і зніміть ті листочки, які легко відриваються.

Крок - 1
02

Знову опустіть капусту в воду і повторіть дію, поки не буде відокремлено все листя. Зріжте тверду білу частину з листя.

Крок - 2
03

Очистіть гриби печериці та розріжте їх на четвертинки. Очистіть від лушпиння цибулю-шалот і наріжте його дрібними кубиками. Далі очистіть від лушпиння, а потім наріжте дрібними шматочками або видавіть через чеснокодавку зубчики часнику.

Крок - 3
04

На сковороді розчиніть столову ложку вершкового масла і влийте досить багато рапсового масла. Засипте в сковороду і обсмажте гриби, постійно помішуючи, близько 5 хвилин. Додайте до них нарізану кубиками цибулю-шалот і пресований часник.

Крок - 4
05

Обсмажте все трохи, постійно помішуючи, і додайте в сковороду нарізаний соломкою чорнослив. Приправте вміст сковороди майораном, свіжим кропом і чорним меленим перцем.

Крок - 5
06

Ретельно промийте перлову крупу - поки не витече чиста вода. Крупу опустіть в киплячу воду (з маслом + сіллю) і варіть близько 15 хвилин. Після приготування залиште крупу на вимкненому газі, щоб вона втягнула всю воду. Перекладіть крупу в глибоку миску. Викладіть вміст сковороди в миску з крупою. Ретельно перемішайте все до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 6
07

Змастіть форму для запікання невеликою кількістю оливкового або рослинного масла. По черзі укладіть начинку в кожен капустяний листок, щоб голубца без проблем можна було загорнути.

Крок - 7
08

Викладіть у форму для випічки загорнуті голубці. Залийте бульйон, відправте форму в духовку і запікайте голубці приблизно 30-40 хвилин при 180 градусах.

Крок - 8
09

У каструлю налийте оливкову олію. Додайте томатну м'якоть. Приправте сіллю і перцем. Коли соус закипить, додайте подрібнений свіжий базилік і мед. Полийте готові голубці томатним соусом. Можна посипати пармезаном і прикрасити кропом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суші Сакура - покроковий рецепт, фото 1 Суші Сакура 40 2 3 з 5 - детальніше -
Помідори в маринаді - покроковий рецепт, фото 1 Помідори в маринаді 60 1 3 з 5 - детальніше -
Плов з качки - покроковий рецепт, фото 1 Плов з качки 115 6 4 з 5 - детальніше -
Котлети з цибулі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з цибулі 45 4 3 з 5 - детальніше -
?>