Укр
Рус
Голубці Другі страви Українська кухня

Голубці на сковороді

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

871 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Голубці на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Голубці на сковороді за цим рецептом готуються дуже швидко. Вже через 10–15 у вас на столі буде апетитна та ситна страва. Подробиці, як за короткий час зробити смачні голубці без м'яса на сковороді, читайте у рецепті. Це дійсно легко та швидко.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Голубці на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки2.3 гр.
  • Жири2.5 гр.
  • Вуглеводи6.5 гр.
  • Калорії60 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Влийте в каструлю воду, всипте сіль, влийте оцет і увімкніть вогонь. Виріжте у капусти качан і відправте качан у закипілу воду. Бланшуйте пару хвилин, а потім прямо в каструлі розберіть капусту на листі.

Крок - 1
02

Викладіть їх на тарілку та остудіть. З кожного листа зріжте жорсткі ділянки біля основи.

Крок - 2
03

Твердий сир натріть на середній тертці. Помідори вимийте, просушіть та наріжте дрібними кубиками.

Крок - 3
04

Порціями викладайте сир та помідори на підготовлене листя капусти і загортайте, як млинці.

Крок - 4
05

Яйця розбийте у миску. Всипте чорний мелений перець та сіль. Виделкою перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 5
06

У масу, що вийшла, влийте молоко і всипте борошно. Знову вимішайте продукти до однорідності.

Крок - 6
07

В окремі миски насипте борошно та панірувальні сухарі. Запануйте голубці спочатку в борошні, потім в раніше приготовленому клярі, а потім в панірувальних сухарях.

Крок - 7
08

Розжарте на сковороді олію (її має бути багато - близько 1 см). Відправте туди заготовки і смажте до утворення рум'яної скоринки з обох боків.

Крок - 8
09

Готові голубці викладіть спочатку на паперовий рушник, щоб він увібрав зайвий жир, а потім перекладіть на тарілку сервіровки, доповніть свіжими овочами (у нас помідори-чері) і подавайте на стіл. Страва виглядає дуже апетитно. Голубці на сковороді виходять хрусткими зовні та м'якими та соковитими всередині. Страва хоч і проста, але дуже смачна. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грецький салат з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з беконом 45 4 3 з 5 - детальніше -
Бублики з маком - покроковий рецепт, фото 1 Бублики з маком 125 4 3 з 5 - детальніше -
Картопляна бабка в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Картопляна бабка в духовці 120 5 3 з 5 - детальніше -
Маринований кавун - покроковий рецепт, фото 1 Маринований кавун 60 1 2 з 5 - детальніше -