Голубці на сковороді за цим рецептом готуються дуже швидко. Вже через 10–15 у вас на столі буде апетитна та ситна страва. Подробиці, як за короткий час зробити смачні голубці без м'яса на сковороді, читайте у рецепті. Це дійсно легко та швидко.
Влийте в каструлю воду, всипте сіль, влийте оцет і увімкніть вогонь. Виріжте у капусти качан і відправте качан у закипілу воду. Бланшуйте пару хвилин, а потім прямо в каструлі розберіть капусту на листі.
Викладіть їх на тарілку та остудіть. З кожного листа зріжте жорсткі ділянки біля основи.
Твердий сир натріть на середній тертці. Помідори вимийте, просушіть та наріжте дрібними кубиками.
Порціями викладайте сир та помідори на підготовлене листя капусти і загортайте, як млинці.
Яйця розбийте у миску. Всипте чорний мелений перець та сіль. Виделкою перемішайте інгредієнти до однорідності.
У масу, що вийшла, влийте молоко і всипте борошно. Знову вимішайте продукти до однорідності.
В окремі миски насипте борошно та панірувальні сухарі. Запануйте голубці спочатку в борошні, потім в раніше приготовленому клярі, а потім в панірувальних сухарях.
Розжарте на сковороді олію (її має бути багато - близько 1 см). Відправте туди заготовки і смажте до утворення рум'яної скоринки з обох боків.
Готові голубці викладіть спочатку на паперовий рушник, щоб він увібрав зайвий жир, а потім перекладіть на тарілку сервіровки, доповніть свіжими овочами (у нас помідори-чері) і подавайте на стіл. Страва виглядає дуже апетитно. Голубці на сковороді виходять хрусткими зовні та м'якими та соковитими всередині. Страва хоч і проста, але дуже смачна. Смачного!
Випадкові рецепти