Укр
Рус
Макарони Другі страви Українська кухня

Гнізда з макаронів з фаршем

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

2567 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Гнізда з макаронів з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

нізда з макаронів з фаршем просто, але незвично. Смачно і ситно. Відмінний вибір для сімейної вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гнізда з макаронів з фаршем" (на 100 грам)

  • Білки10 гр.
  • Жири9.6 гр.
  • Вуглеводи20.9 гр.
  • Калорії218 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Увімкніть духовку на 180 градусів. Тепер вам необхідно відварити спагеті. У киплячу, підсолену воду висипте спагеті. Готуйте до стану альденте, так як вони будуть ще пектися в духовці. Відкиньте на друшляк і промийте спагеті під холодною водою.

Крок - 1
02

Тепер візьміть великого розміру миску і висипте в неї спагеті.

Крок - 2
03

В окремій ємності збовтайте курячі яйця і відправте до спагетті. Також туди додайте подрібнений сир моцарелу і трохи натертого на дрібній тертці пармезану.

Крок - 3
04

Влийте в ємність ще соус марінара.Вміст ємності ретельно перемішайте. Поки відставте.

Крок - 4
05

Візьміть силіконову форму для випікання кексів. Змастіть всі осередки оливковою олією. Тепер покладіть в кожну комірку суміш спагеті з сирами, томатним соусом і яйцями.

Крок - 5
06

Візьміть чарку і її дном сильно натисніть на макарони, в формі, щоб таким чином вийшов колодязь, який ви пізніше будете заповнювати.

Крок - 6
07

Поставте форму з макаронами в розігріту духовку приблизно на 15 хвилин. Якщо під час випікання макарони піднімаються, натисніть на них знову чаркою.

Крок - 7
08

Поки спагеті в духовці займіться приготуванням фрикадельок. У велику миску покладіть яловичий фарш (ви можете використовувати фарш свинячий, курячий або асорті).

Крок - 8
09

До фаршу додайте панірувальні сухарі, подрібнений часник (пропустіть його через прес або дрібно наріжте), залишене яйце, також другу частину пармезану і більшу частину дрібно нарізаної зелені петрушки (трохи залиште для прикраси), приправте сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Все перемішайте.

Крок - 9
10

З отримавшого фаршу сформуйте м'ясні кульки, щоб фарш не прилипав до рук, змочіть їх водою або рослинним маслом.

Крок - 10
11

Поставте на плиту сковороду. Налийте трохи оливкового масла. Розігрійте. Викладіть на сковороду фрикадельки. Обсмажуйте на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки, приблизно по 4 хвилини з кожного боку.

Крок - 11
12

Потім злийте зайвий жир зі сковороди і залийте фрикадельки соусом марінара. Протушкувати на повільному вогні ще 5 хвилин.

Крок - 12
13

Вийміть з духовки отримані гніздечка з спагетті. У кожне з гнізд покладіть по одній фрикадельці з соусом. Потім акуратно вийміть гнізда з форм за допомогою вилки або ложки.

Крок - 13
14

Викладіть апетитні гнізда з макаронів з фаршем на тарілку. Посипте трохи натертим пармезаном і зеленню петрушки. Подавайте на стіл. Смачного.

Крок - 14

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Піца Домашня - покроковий рецепт, фото 1 Піца Домашня 50 3 4 з 5 - детальніше -
Банановий пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Банановий пиріг 60 6 3 з 5 - детальніше -
Торт Пінчер кучерявий - покроковий рецепт, фото 1 Торт Пінчер кучерявий 80 7 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мідії смажені - покроковий рецепт, фото 1 Мідії смажені 45 3 3 з 5 - детальніше -
Нирки в винному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Нирки в винному соусі 35 2 3 з 5 - детальніше -
Квашена капуста по-грузинськи - покроковий рецепт, фото 1 Квашена капуста по-грузинськи 45 1 2 з 5 - детальніше -
Риба, запечена під "шубою" - покроковий рецепт, фото 1 Риба, запечена під "шубою" 30 3 2 з 5 - детальніше -