Укр
Рус
Макарони Другі страви Українська кухня

Гнізда з макаронів з фаршем

( 4.9091 4 511 11 оцінок)
1889 - переглядів
40 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Гнізда з макаронів з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

нізда з макаронів з фаршем просто, але незвично. Смачно і ситно. Відмінний вибір для сімейної вечері.

Інгредієнти

  • Спагеті 350 г.
  • Фарш яловичий 450 г.
  • Яйце 3 шт.
  • Соус Маринара 3 скл.
  • Пармезан 50 г.
  • Моцарелла 150 г.
  • Панірувальні сухарі 100 г.
  • Часник 2 зуб.
  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Оливкова олія 1 ст.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Увімкніть духовку на 180 градусів. Тепер вам необхідно відварити спагеті. У киплячу, підсолену воду висипте спагеті. Готуйте до стану альденте, так як вони будуть ще пектися в духовці. Відкиньте на друшляк і промийте спагеті під холодною водою.

Крок - 1
02

Тепер візьміть великого розміру миску і висипте в неї спагеті.

Крок - 2
03

В окремій ємності збовтайте курячі яйця і відправте до спагетті. Також туди додайте подрібнений сир моцарелу і трохи натертого на дрібній тертці пармезану.

Крок - 3
04

Влийте в ємність ще соус марінара.Вміст ємності ретельно перемішайте. Поки відставте.

Крок - 4
05

Візьміть силіконову форму для випікання кексів. Змастіть всі осередки оливковою олією. Тепер покладіть в кожну комірку суміш спагеті з сирами, томатним соусом і яйцями.

Крок - 5
06

Візьміть чарку і її дном сильно натисніть на макарони, в формі, щоб таким чином вийшов колодязь, який ви пізніше будете заповнювати.

Крок - 6
07

Поставте форму з макаронами в розігріту духовку приблизно на 15 хвилин. Якщо під час випікання макарони піднімаються, натисніть на них знову чаркою.

Крок - 7
08

Поки спагеті в духовці займіться приготуванням фрикадельок. У велику миску покладіть яловичий фарш (ви можете використовувати фарш свинячий, курячий або асорті).

Крок - 8
09

До фаршу додайте панірувальні сухарі, подрібнений часник (пропустіть його через прес або дрібно наріжте), залишене яйце, також другу частину пармезану і більшу частину дрібно нарізаної зелені петрушки (трохи залиште для прикраси), приправте сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Все перемішайте.

Крок - 9
10

З отримавшого фаршу сформуйте м'ясні кульки, щоб фарш не прилипав до рук, змочіть їх водою або рослинним маслом.

Крок - 10
11

Поставте на плиту сковороду. Налийте трохи оливкового масла. Розігрійте. Викладіть на сковороду фрикадельки. Обсмажуйте на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки, приблизно по 4 хвилини з кожного боку.

Крок - 11
12

Потім злийте зайвий жир зі сковороди і залийте фрикадельки соусом марінара. Протушкувати на повільному вогні ще 5 хвилин.

Крок - 12
13

Вийміть з духовки отримані гніздечка з спагетті. У кожне з гнізд покладіть по одній фрикадельці з соусом. Потім акуратно вийміть гнізда з форм за допомогою вилки або ложки.

Крок - 13
14

Викладіть апетитні гнізда з макаронів з фаршем на тарілку. Посипте трохи натертим пармезаном і зеленню петрушки. Подавайте на стіл. Смачного.

Крок - 14

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -
Фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки 45 4 2 з 5 - детальніше -
Сосиски в тісті - покроковий рецепт, фото 1 Сосиски в тісті 60 6 3 з 5 - детальніше -
Торт Три шоколаду - покроковий рецепт, фото 1 Торт Три шоколаду 90 7 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Цибулевий суп з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Цибулевий суп з сиром 25 2 2 з 5 - детальніше -
Деруни без борошна - покроковий рецепт, фото 1 Деруни без борошна 50 5 3 з 5 - детальніше -
Безе-меренги - покроковий рецепт, фото 1 Безе-меренги 75 3 3 з 5 - детальніше -
Рулет з фаршу з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Рулет з фаршу з начинкою 70 6 3 з 5 - детальніше -