Ситна м'ясна страва, приготована зі звичайних інгредієнтів - курячого фаршу і спагетті, згорнутих у формі гнізд. Приготовлені таким способом макаронні вироби незвично і апетитно виглядають на тарілці.
Для початку підготуйте необхідні для страви продукти. М'ясний фарш використовуйте домашнього приготування - курячий. Томатний соус можна замінити томатною пастою, але розбавити її великою кількістю води. Такі гнізда з фаршем запропонуємо готувати на сковороді, тому підготуйте відразу потрібну ємність, обов'язково з кришкою. В першу чергу відправте курячий фарш в невелику миску.
Тепер очистіть від лушпиння цибулю. Звільніть від шкірки моркву. Викладіть на обробну дошку і наріжте її дрібними кубиками. Моркву натріть на саму велику тертку. Натріть на найдрібнішу тертку цибулину в миску з фаршем. Завдяки цибулі, м'ясо стане м'якше і соковитіше, а не утворить затверділу кульку в макаронному виробі. Додайте так само в фарш сіль, чорний мелений перець і спеції за смаком, ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.
У сковороду залийте рослинне масло і прогрійте. Надішліть в розігріту сковороду подрібнену цибулю і моркву і обсмажуйте, помішуючи, до розм'якшення овочів.
Потім на велику тарілку (плоску) викладіть макаронні вироби (рекомендуємо відразу придбати закручені в гніздо спагетті для цієї страви). Поверх кожного гнізда зі спагетті укладіть, акуратно утрамбовуючи раніше підготовлену м'ясну начинку.
Тим часом, підготуйте соус, в якому будуть томитися спагетті. Для цього томатну пасту розбавте теплою водою і відправте в сковороду до обсмажених овочів. Потім додайте в сковороду трохи майонезу, посоліть і добре все перемішайте до розчинення інгредієнтів.
Тепер покладіть приготовані гнізда з фаршем в сковорідку з соусом так, щоб рідина покривала їх на 2/3. Якщо соус вийшов не густий і не насичений, додайте ще трохи пасти або майонезу. Сковороду з вмістом накрийте щільно кришкою, і як тільки рідина добре закипить, зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте гнізда з фаршем приблизно 20 хвилин.
Готові макарони "гнізда" з фаршем подавайте відразу з приготування, щедро посипавши попередньо нашаткованою зеленню петрушки і зеленої цибулі. На кожну тарілку викладіть по одному - два гнізда з фаршем. Такі гнізда з фаршем, приготовані на сковороді, обов'язково сподобаються вам і вашій родині.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти