Укр
Рус
Гливи Другі страви Чилійська кухня

Гливи з овочами

( 4.5000 4 56 6 оцінок)

713 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гливи з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня, Шотландська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ситна та аромтаное страва. Може бути гарніром до м'ясних страв або навіть рибних. Час приготування таких глив з овочами залежить від смаку кожного. Якщо захочете ніжніші і соковиті продукти, тушкуйте довше, а якщо ж віддасте перевагу хрустким - не переварювайте.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гливи з овочами" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири2.7 гр.
  • Вуглеводи4.8 гр.
  • Калорії52 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку очистіть від лушпиння цибулю. Викладіть її на обробній дошці і наріжте тонкими півкільцями або подрібніть пір'ям. Очистіть так само від лушпиння і наріжте тонкими кільцями зубчики часнику.

Крок - 1
02

Очистіть від шкірки моркву і корінь петрушки. Потім за допомогою найбільшої терки натріть очищені овочі і складіть на тарілку. Надішліть велику каструлю на плиту.

Крок - 2
03

Розріжте солодкий перець навпіл (виберіть продукт різного кольору), видаліть насіннєві гнізда і ретельно вимийте. Потім викладіть половинки перцю на кухонну дошку і наріжте їх тонкими смужками.

Крок - 3
04

Нагрійте досить багато рослинного або оливкового масла в каструлі і покладіть в неї подрібнену цибулю і часник. Смажте приблизно 3-4 хвилини, потім додайте в каструлю нарізану моркву, петрушку і смажте ще близько 3 хвилин.

Крок - 4
05

Тепер помийте холодною водою (кілька разів) гливи і добре їх просушіть. Далі викладіть гриби на обробну дошку і наріжте невеликими скибочками.

Крок - 5
06

На цьому етапі додайте в каструлю томатну пасту або солодкий томатний соус. Далі помістіть в каструлю раніше нарізаний солодкий перець і просушені гливи, добре все перемішайте.

Крок - 6
07

Тепер залийте овочі в каструлі попередньо підготовленим бульйоном, додайте лавровий лист, засипте чорний мелений перець, сіль, майоран, перемішайте і варіть вміст на слабкому вогні близько 10 хвилин.

Крок - 7
08

Після закінчення зазначеного часу, розмішайте вміст каструлі, додайте в неї попередньо вимиту і дрібно нашатковану петрушку, приправте ще раз сіллю і перцем (якщо необхідно) і подавайте ароматні і апетитні гливи з овочами до обіднього столу. Такі гливи можна подавати як першу страву, використавши більше відвареної рідини або ж створювати більш густу масу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Хінкалі класичні - покроковий рецепт, фото 1 Хінкалі класичні 60 6 3 з 5 - детальніше -
Ескалоп з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп з курячого філе 50 4 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк з сиру з желатином - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з сиру з желатином 80 3 3 з 5 - детальніше -
Ягоди заморожені - покроковий рецепт, фото 1 Ягоди заморожені 35 1 2 з 5 - детальніше -