Укр
Рус
Глінтвейн Напої Італійська кухня

Глінтвейн

( 4.8333 4 512 12 оцінок)
2587 - переглядів
15 хвилинпорцій - 1складність - 1 з 5
Глінтвейн - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Солодкість і міцність  глінтвейну зігріє Вас взимку в будь-яку негоду.

Інгредієнти

  • Горіх мускатний 1 щіп.
  • Кориця 1 щіп.
  • Гвоздика 5 шт.
  • Апельсин 1 шт.
  • Запашний перець 5 шт.
  • Вода 1 скл.
  • Вино червоне сухе 0.75 л.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

В об'ємній посуді  бутончики гвоздики, палички кориці, запашний перець горошком, мелений мускатний горіх залити чистою холодною водою і на мінімальному вогні довести до стадії кипіння.

Крок - 1
02

Спокійно киплячий відвар проварити ще пару хвилин  і відставити на чверть години для настоювання, накривши посуд кришкою.

Крок - 2
03

У каструлі з міцним дном поступово нагрівати напівсолодке червоне вино до більш гарячого стану, а потім долити відвар із спеціями і при слабких ознаках кипіння зняти з вогню (кип'ятити не можна!).

Крок - 3
04

Гарячий  зігріваючий глінтвейн розлити по чашках  або келихах  і прикрасити шматочком апельсина.  

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Том ям в мультиварке - покроковий рецепт, фото 1 Том ям в мультиварке 50 4 3 з 5 - детальніше -
Печеночный торт с морковью - покроковий рецепт, фото 1 Печеночный торт с морковью 65 6 4 з 5 - детальніше -
Халва без муки - покроковий рецепт, фото 1 Халва без муки 55 4 3 з 5 - детальніше -
Винегрет без капусты - покроковий рецепт, фото 1 Винегрет без капусты 140 4 3 з 5 - детальніше -