Укр
Рус
Глінтвейн Напої Італійська кухня

Глінтвейн

( 4.8462 4 513 13 оцінок)

2927 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 1 з 5
Глінтвейн - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей традиційний рецепт гарячого глінтвейну дуже простий у приготуванні, смачний і зігріє вас зсередини. Неважливо, чи вдома ви, катаєтеся на різдвяному ярмарку або прогріваєтесь під час прогулянки - цей зігріваючий зимовий коктейль напевно сподобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Глінтвейн" (на 100 грам)

  • Білки0.2 гр.
  • Жири0.1 гр.
  • Вуглеводи19.6 гр.
  • Калорії156 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Глінтвейн, або «Glühwein», як його називають в Німеччині - це ароматне червоне вино, підсолоджене і підігріте зі спеціями і цитрусовими. Цими спеціями можуть бути будь-які комбінації гвоздики, зірчастого анісу, паличок кориці і ванільних бобів. Традиційно, глінтвейном насолоджуються під час прогулянки по різдвяним ринкам або, щоб зігрітися після холодного дня на схилах або інших холодних зимових заходах. Все, що вам потрібно зробити, щоб приготувати цей коктейль це: наріжте попередньо вимиті апельсини і запхайте в них цілі гвоздики.

Крок - 1
02

Потім покладіть круглі скибочки апельсина з гвоздикою в глибоку каструлю і залийте їх апельсиновим соком. Далі засипте в каструлю тростинний цукор, покладіть заздалегідь очищені і нарізані шматочки імбиру, додайте палички кориці.

Крок - 2
03

Далі засипте до апельсинів аніс, ванільні палички (можна використовувати екстракт ванілі) і додайте лавровий лист. Помістіть каструлю з вмістом на плиту і доведіть до кипіння, а потім зменшіть вогонь до середнього і продовжуйте варити на повільному вогні близько 30 хвилин.

Крок - 3
04

Через зазначений час залийте в каструлю червоне вино і варіть ще приблизно 30 хвилин, поки що утворився сироп не стане густим і щільним. Коли напій буде практично готовий, зменшіть вогонь до мінімуму, і додайте в каструлю що залишилося червоне вино і додайте трохи бренді.

Крок - 4
05

Доведіть вміст каструлі до м'якого кипіння (не потрібно, щоб напій сильно кипів) і нагрівайте протягом 5 хвилин. Як тільки глінтвейн добре нагріється, процідіть апельсинові скибочки і спеції через дрібне сито, розлийте приготований напій по келихах або спеціальним кружкам і подавайте гарячим.

Крок - 5
06

Прикрасьте так само глінтвейн в келиху паличкою кориці і апельсиновою часточкою, якщо це необхідно. Ви навіть можете додати зірчастий аніс, якщо вам подобається.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Юшка з осетра - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з осетра 45 6 2 з 5 - детальніше -
Шніцель з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель з яйцем 40 2 3 з 5 - детальніше -
Великодній куліч - покроковий рецепт, фото 1 Великодній куліч 140 1 3 з 5 - детальніше -