Укр
Рус
Глінтвейн Напої Німецька кухня

Глінтвейн класичний

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

759 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Глінтвейн класичний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В повільноварці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Глінтвейн класичний - смачний і корисний пряний напій, який зігріває холодними зимовими вечорами і допомагає боротися із застудою. Традиційно глінтвейн готують на Різдво, але можна зробити його в будь-який інший день, щоб зігрітися і підняти настрій. У цьому рецепті ми будемо готувати класичний англійський глінтвейн некласичним способом - в повільноварці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Глінтвейн класичний" (на 100 грам)

  • Білки0.1 гр.
  • Жири0.2 гр.
  • Вуглеводи10.5 гр.
  • Калорії76 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Глінтвейн класичний традиційно готується в каструлі, але ми пропонуємо зробити його в повільноварці або в мультиварці (на режимі «Глінтвейн», «Томління» або «Варіння»). Це простіше і зручніше, так як досить завантажити інгредієнти в каструлю пристрою і включити програму. Все інше кухонний девайс зробить за вас. А ви зможете зайнятися своїми справами. У каструлю Повільноварки (або мультиварки) влийте червоне вино, бажано сухе (у нас каберне).

Крок - 1
02

Туди ж відправте яблучний сидр. Постарайтеся придбати якісний напій, інакше смак глінтвейну може бути безнадійно зіпсований.

Крок - 2
03

Додайте до вина і сидру журавлинний сік. Всипте в загальну масу цукор і прянощі (цільні палички кориці, зірочки бадьяна і гвоздики).

Крок - 3
04

Апельсини вимийте і висушіть. Зніміть з вимитих плодів цедру і вичавіть сік. Надішліть те й інше до решти інгредієнтів.

Крок - 4
05

Свіжі ягоди журавлини переберіть, щоб позбутися від зіпсованих, вимийте і теж покладіть в каструлю повільноварки.

Крок - 5
06

Накрийте пристрій кришкою і виставте режим готування на високій температурі і час - 30 хвилин. Якщо у вас мультиварка, підберіть найбільш відповідну програму і слідуйте інструкції, яка додається до приладу.

Крок - 6
07

Після сигналу про завершення роботи відкрийте повільноварку і розлийте гарячий глінтвейн по келихах. Він надзвичайно ароматний, пряний і смачний. Насолоджуйтесь!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паста з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Паста з беконом 55 5 3 з 5 - детальніше -
Халва з волоських горіхів - покроковий рецепт, фото 1 Халва з волоських горіхів 50 4 3 з 5 - детальніше -
Класичний торт Снікерс - покроковий рецепт, фото 1 Класичний торт Снікерс 100 5 4 з 5 - детальніше -