Укр
Рус
Глазур Десерти Російська кухня

Глазур з какао

( 4.8750 4 516 16 оцінок)
1162 - переглядів
45 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Глазур з какао - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Ви любите займатися домашньою випічкою, зокрема торти і кекси? Тоді ви зі мною погодитеся, що куди красивіше виглядає будь-який кондитерський виріб, якщо він прикрашений, і неважливо, як і чому. Шикарним доповненням до кондитерської випічки послужить шоколадна глазур, приготована власноруч. Варіантів рішення чимало, але може бути, вам стане корисним моя порада, як приготувати глазур з какао.

Інгредієнти

  • Вершкове масло 1/4 скл.
  • Молоко сгущене 2 ст.л
  • Екстракт ванілі 1 ч.л
  • Молоко 1/4 скл.
  • Какао 1/2 скл.
  • Цукрова пудра 1/4 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті глазурі використовується суміш з невеликої кількості інгредієнтів, хоча поекспериментувати з пропорціями можна завжди. Тоді глазур буде мати і в консистенції відмінність, і в кольорі, і в красі, і навіть в смаку. Для того, щоб приготована глазур була найкращим варіантом для прикраси кондитерської випічки, необхідно придбати якісне какао, що в загальному то, абсолютно нескладно в наш час. А готова глазур з какао легко зможе вам допомогти виправити випадкову ваду випічки, при необхідності, звичайно.

Крок - 1
02

Отже, візьмемося за приготування, і ви побачите, який прекрасний варіант для прикраси кондитерських виробів у вас вийде. У глибоку посудину кидаємо вершкове масло, до речі, його кількість необов'язково суворо за рецептом. Адже більшу кількість масла дає глазурі більше блиску, менше масла - навпаки.

Крок - 2
03

Тепер сюди засипаємо цукрову пудру. Можна, звичайно, використовувати цукор пісок, але він може іноді тріщати на зубах в готовому виробі, а ось цукрова пудра розчиняється ідеально. Але перед вживанням її необхідно просіяти через сито, щоб не траплялися грудочки.

Крок - 3
04

Після цього сюди ж додаємо какао порошок, до речі, теж просіяний, і перемішуємо за допомогою вінчика в однорідну масу.

Крок - 4
05

Потім в цю суміш вливаємо згущене молоко і екстракт ванілі. Заливаємо весь вміст підігрітим молоком і добре змішуємо вінчиком, щоб не було грудочок і маса була гладкою, з консистенцією густої і жирної сметани.

Крок - 5
06

Ось і все, глазур з какао готова і ми можемо прикрашати нею будь-яку випічку, від чізкейка і кексів до найвишуканіших тортів. Приготована за нашим рецептом глазур з какао дуже добре лягає на поверхню торта або іншого кондитерського виробу. Якщо раптом глазур вийшла занадто рідкою, це можна легко справити, додавши трохи цукрової пудри. І, навпаки, дуже густа легко розбавляється теплим молоком.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Зеркальная шоколадная глазурь - покроковий рецепт, фото 1 Зеркальная шоколадная глазурь 55 2 3 з 5 - детальніше -
Глазурь для кексов - покроковий рецепт, фото 1 Глазурь для кексов 45 1 3 з 5 - детальніше -
Глазурь шоколадная - покроковий рецепт, фото 1 Глазурь шоколадная 30 1 2 з 5 - детальніше -
Глазурь для эклеров - покроковий рецепт, фото 1 Глазурь для эклеров 35 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт Эстерхази - покроковий рецепт, фото 1 Торт Эстерхази 120 7 3 з 5 - детальніше -
Сухой хворост - покроковий рецепт, фото 1 Сухой хворост 50 3 3 з 5 - детальніше -
Торт Пинчер кучерявый - покроковий рецепт, фото 1 Торт Пинчер кучерявый 80 7 4 з 5 - детальніше -
Пхали из свеклы - покроковий рецепт, фото 1 Пхали из свеклы 55 3 3 з 5 - детальніше -