Укр
Рус
Глазур Десерти Російська кухня

Глазур дзеркальна

( 5.0000 5 513 13 оцінок)
1239 - переглядів
50 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Глазур дзеркальна - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Залежно від призначення існують різні види глазурі, які відрізняються між собою і за смаком, і по консистенції. Один з відмінних рецептів глазурі ми приберегли для вас і пропонуємо їм скористатися. Рецепт глазурі нескладний, готується з доступних продуктів. Є звичайно деякі нюанси, яких обов'язково потрібно врахувати, щоб глазур вийшла саме такою, як годиться. Детальніше про тонкощі приготування красивої, дзеркальної і до того ж дуже смачної глазурі ви дізнаєтеся в покрокових вказівках, описаних нижче.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Глазур дзеркальна" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири10.6 гр.
  • Вуглеводи54.6 гр.
  • Калорії331 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Даний рецепт глазурі хоч і не складний, але все ж не передбачає роботи на око і на швидку руку. Для цього потрібно приділити трохи уваги. Насамперед в сотейник висипаємо півтори склянки цукру і додаємо згущене молоко. Деякі господині змішують згущене молоко з шоколадом, але в цьому рецепті ми пропонуємо з'єднати її відразу з цукровим сиропом.

Крок - 1
02

Отже, потім наливаємо в сотейник трохи води, після чого ставимо його на маленький вогонь. Добре розмішуємо вміст, щоб цукор повністю розчинився.

Крок - 2
03

Потім в окрему ємність висипаємо желатин. Рекомендуємо використовувати порошок. Желатин заливаємо водою і ретельно перемішуємо, щоб він повністю розчинився. Не потрібно використовувати гарячу воду, інакше желатин візьметься грудками, вода кімнатної температури відмінно підійде.

Крок - 3
04

Отже, повертаємося до плити. Продовжуємо готувати нашу молочно-цукрову суміш, помішуючи дерев'яною або силіконовою лопаткою. Коли рідина закипить, додамо в сотейник вже набряклий желатин і знову все ретельно перемішаємо до повного розчинення желатину. Залишимо ще на пару хвилин сотейник на вогні.

Крок - 4
05

Тим часом в окрему ємність насипаємо білий шоколад і після цього заливаємо його нашим смачним сиропом. Тепер перемішуємо все разом протягом декількох хвилин, поки шоколад повністю не розтане і у нас не вийде гарна блискуча суміш.

Крок - 5
06

В кінці додаємо харчовий барвник, бажано гелевий, і збиваємо масу вінчиком до однорідності. Ви можете розділити глазур на кілька частин і пофарбувати їх в будь-який колір, якщо вам потрібно кілька. Це вже на ваш розсуд.

Крок - 6
07

Отже, прекрасна дзеркальна глазур уже готова до використання. З таким покриттям будь-який десерт вийде неймовірно красивим і привабливим, а в вашому арсеналі з'явиться ще один вдалий рецепт глазурі, який напевно стане частим компонентом ваших кондитерських шедеврів.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Крильця - покроковий рецепт, фото 1 Крильця 40 4 3 з 5 - детальніше -
Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Тушковане м’ясо з цибулею 90 4 3 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом 80 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Свинина з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з підливою 55 5 3 з 5 - детальніше -
Бил меслен кус - кус по Туніськи - покроковий рецепт, фото 1 Бил меслен кус - кус по Туніськи 120 6 4 з 5 - детальніше -
Рулет з лаваша - покроковий рецепт, фото 1 Рулет з лаваша 35 3 3 з 5 - детальніше -