Укр
Рус
Глазур Десерти Европейская кухня

Глазур для торта з какао

( 5.0000 5 57 7 оцінок)
733 - переглядів
55 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Глазур для торта з какао - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Завжди хочеться прикрасити торт або інший кондитерський виріб глазур'ю, щоб вони мали привабливий і апетитний вигляд. Приготуйте глазур для торта з какао за запропонованим рецептом, на який вам знадобиться мінімум часу, а глазур відмінно застигне протягом 30 хвилин.

Інгредієнти

  • Сіль 1/2 ч.л
  • Шоколад темний 60 г.
  • Вода 150 мл.
  • Вершкове масло 150 г.
  • Какао 80 г.
  • Цукрова пудра 400 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для кожного торта завжди потрібен крем або глазур. Пропонуємо приготувати шоколадну глазур, на яку піде часу, не більше 5 хвилин. У глибоку миску висипте цукрову пудру, сіль (додавайте її завжди в солодкі рецепти - вона краще відтіняє смак) і какао-порошок.

Крок - 1
02

За допомогою лопатки перемішайте сухі інгредієнти. До них же покладіть нарізане невеликими шматочками м'яке вершкове масло, воно дасть гарантію, що глазур не буде кришитися після застигання (дістаньте заздалегідь з холодильника масло і дайте трохи часу постояти при кімнатній температурі).

Крок - 2
03

До сухих інгредієнтів і вершкового масла в мисці додайте гарячу кип'ячену воду, але не окріп (використовуйте очищену воду, так як глазур на тортах можуть їсти і діти). За допомогою міксера, на середній швидкості збийте всі продукти до утворення однорідної гладкої маси.

Крок - 3
04

Далі в отриману коричневу масу влийте розтоплений гіркий шоколад, його краще брати з вмістом какао - продуктів не менше 75%. Варто згадати, що темний і гіркий шоколад це не одне і те ж, так як в складі темного шоколаду відповідно до Держстандарту какао-продуктів не більше 40%.

Крок - 4
05

Знову перемішайте масу міксером до повного з'єднання продуктів. Готову глазур можна наносити на торт або інші кондитерські вироби відразу або поставте в холодильник не менше ніж на 30 хвилин, щоб глазур добре застигла, а вже потім нанесіть на торт, розрівнюючи її широким кондитерським шпателем.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Глазурь для пряников - покроковий рецепт, фото 1 Глазурь для пряников 45 1 3 з 5 - детальніше -
Глазурь шоколадная - покроковий рецепт, фото 1 Глазурь шоколадная 30 1 2 з 5 - детальніше -
Глазурь для эклеров - покроковий рецепт, фото 1 Глазурь для эклеров 35 1 2 з 5 - детальніше -
Глазурь для кексов - покроковий рецепт, фото 1 Глазурь для кексов 45 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Суп с фрикадельками и лапшой - покроковий рецепт, фото 1 Суп с фрикадельками и лапшой 40 5 2 з 5 - детальніше -
Чахохбили из индейки - покроковий рецепт, фото 1 Чахохбили из индейки 60 4 3 з 5 - детальніше -
Куриный рулет - покроковий рецепт, фото 1 Куриный рулет 60 4 2 з 5 - детальніше -
Пирожное Тирамису - покроковий рецепт, фото 1 Пирожное Тирамису 50 2 4 з 5 - детальніше -