Укр
Рус
Глазур Десерти Европейская кухня

Глазур для торта з какао

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1080 - переглядів
55 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Глазур для торта з какао - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Завжди хочеться прикрасити торт або інший кондитерський виріб глазур'ю, щоб вони мали привабливий і апетитний вигляд. Приготуйте глазур для торта з какао за запропонованим рецептом, на який вам знадобиться мінімум часу, а глазур відмінно застигне протягом 30 хвилин.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Глазур для торта з какао" (на 100 грам)

  • Білки2.6 гр.
  • Жири18.2 гр.
  • Вуглеводи54 гр.
  • Калорії383 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для кожного торта завжди потрібен крем або глазур. Пропонуємо приготувати шоколадну глазур, на яку піде часу, не більше 5 хвилин. У глибоку миску висипте цукрову пудру, сіль (додавайте її завжди в солодкі рецепти - вона краще відтіняє смак) і какао-порошок.

Крок - 1
02

За допомогою лопатки перемішайте сухі інгредієнти. До них же покладіть нарізане невеликими шматочками м'яке вершкове масло, воно дасть гарантію, що глазур не буде кришитися після застигання (дістаньте заздалегідь з холодильника масло і дайте трохи часу постояти при кімнатній температурі).

Крок - 2
03

До сухих інгредієнтів і вершкового масла в мисці додайте гарячу кип'ячену воду, але не окріп (використовуйте очищену воду, так як глазур на тортах можуть їсти і діти). За допомогою міксера, на середній швидкості збийте всі продукти до утворення однорідної гладкої маси.

Крок - 3
04

Далі в отриману коричневу масу влийте розтоплений гіркий шоколад, його краще брати з вмістом какао - продуктів не менше 75%. Варто згадати, що темний і гіркий шоколад це не одне і те ж, так як в складі темного шоколаду відповідно до Держстандарту какао-продуктів не більше 40%.

Крок - 4
05

Знову перемішайте масу міксером до повного з'єднання продуктів. Готову глазур можна наносити на торт або інші кондитерські вироби відразу або поставте в холодильник не менше ніж на 30 хвилин, щоб глазур добре застигла, а вже потім нанесіть на торт, розрівнюючи її широким кондитерським шпателем.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рулька - покроковий рецепт, фото 1 Рулька 220 4 3 з 5 - детальніше -
Курячі котлети - покроковий рецепт, фото 1 Курячі котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з кальмарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кальмарами 30 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шурпа з нутом - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з нутом 95 6 3 з 5 - детальніше -
Макаруни з сирною начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Макаруни з сирною начинкою 50 3 3 з 5 - детальніше -
Канапе з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з сиром 20 1 2 з 5 - детальніше -