Укр
Рус
Глазур Десерти Французька кухня

Глазур для прикраси тортів, тістечка, пасок

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1150 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Глазур для прикраси тортів, тістечка, пасок - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Італійська кухня, Іспанська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити, Збивати

опис

Глазур для прикраси тортів, тістечка, пасок - ексклюзивний рецепт дзеркальної глазурі, якою можна прикрашати практично будь-які десерти. Ми розповімо, як надати покриттю глянсовий блиск, а також зробити дуже красиві мармурові розводи.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Глазур для прикраси тортів, тістечка, пасок" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири9.9 гр.
  • Вуглеводи56.1 гр.
  • Калорії332 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Залийте желатин приблизно 1/3 частиною води, гарненько перемішайте і залиште на 5 хвилин, щоб порошок набряк.

Крок - 1
02

Воду, що залишилася перелийте в каструлю, додайте згущене молоко і цукор. Перемішайте інгредієнти і на середньому вогні доведіть суміш до кипіння. Дуже важливо постійно помішувати масу, щоб вона знизу не пригоріла.

Крок - 2
03

Як тільки з'являться ознаки кипіння, знизьте вогонь до мінімуму і додайте в каструлю набряклий желатин. Перемішайте, щоб желатин рівномірно розійшовся по рідині. Не забувайте весь час мішати суміш.

Крок - 3
04

Коли желатин повністю розчиниться, всипте подрібнений невеликими шматочками білий шоколад і знову перемішайте, щоб шоколад теж розчинився. Зверніть увагу, що з моменту додавання желатину вогонь весь час повинен бути мінімальним.

Крок - 4
05

Хвилин через 12 шоколад повністю розійдеться. Приберіть каструлю з вогню. Хоча ми додавали білий шоколад, у суміші вийшов жовтуватий колір. Щоб це виправити, додайте білий харчовий барвник і перемішайте, щоб він розподілився рівномірно.

Крок - 5
06

Перебийте суміш занурювальним блендером, щоб напевно позбавитися від грудочок, які могли залишатися від нерозтопленого шоколаду. Маса стане більш однорідною, білою і не такою прозорою.

Крок - 6
07

Це базова глазур. Перелийте її в миску через сито, щоб відфільтрувати всі дрібні частинки, які ще могли залишитися.

Крок - 7
08

Тепер зробіть кольорову глазур. Розподіліть базову за трьома ємностями і в дві додайте бірюзовий, а в одну рожевий барвник. Покрийте глазур харчовою плівкою в контакт, щоб вона не остигала занадто швидко. Для роботи потрібна глазур, температура якої становить 32-37 градусів.

Крок - 8
09

Зробимо мармурове покриття. Для роботи краще всього перелити глазур в пластиковий стакан, щоб вона повільніше охолоджувалася. Спочатку налийте рожеву, а потім бірюзову.

Крок - 9
10

Перемішайте дерев'яною паличкою, щоб вийшли розводи. При наливанні така глазур для прикраси тортів, тістечка, пасок дуже красиво розподіляється по поверхні. Вона дзеркальна, глянцева, ідеально підходить для десертів будь-якої форми. Спробуйте, вам сподобається.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -
Пюре - покроковий рецепт, фото 1 Пюре 30 5 1 з 5 - детальніше -
Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі ніжні 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт "Ніжний" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "Ніжний" 80 5 3 з 5 - детальніше -