Укр
Рус
Глазур Десерти Російська кухня

Глазур для кексів

( 4.9231 4 513 13 оцінок)
1201 - переглядів
45 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Глазур для кексів - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Цей рецепт глазурі для кексів дуже популярний, тому що швидкий і не складний. Вам буде потрібно зовсім небагато часу і мінімум зусиль, щоб створити гарне покриття для кексів у себе на кухні.

Інгредієнти

  • Шоколад білий 200 г.
  • Желатин 20 г.
  • Глюкоза 4 ст.л
  • Молоко сгущене 100 мл.
  • Цукрова пудра 150 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, в першу чергу звичайно ж потрібно підготувати желатин. Для цього в воду викладаємо пластинки желатину і відставляємо ємність в сторону набухати.

Крок - 1
02

Самі приступимо до наступних завдань. У сотейник висипаємо цукрову пудру. Можна також використовувати цукор, але тоді знадобиться більше зусиль, щоб він як слід розчинився. З пудрою в цьому питанні набагато простіше. Отже, в ємність також додаємо сироп глюкози. Це густа гелеобразна маса прозорого кольору, яка продається в супермаркетах.

Крок - 2
03

Також наливаємо трішки води і все добре перемішуємо до однорідності. Після цього додаємо згущене молоко і знову перемішуємо.

Крок - 3
04

На цьому етапі також кидаємо білий шоколад, який потрібно поламати на маленькі шматочки, а потім і желатин, який дістаємо з води. Перемішуємо вміст сотейника спочатку віночком, а потім збиваємо все це ручним блендером. Продовжуємо збивати до тих пір, поки не утвориться однорідна пишна маса.

Крок - 4
05

Цей рецепт глазурі ще зручний тим, що ми не використовуємо плиту, все виходить досить швидко. Отже, готову глазур залишаємо хвилин на 10 постояти. За цей час маса ще трохи загусне. Тепер додамо нашому смачному покриттю кольору.

Крок - 5
06

В даному рецепті рекомендуємо використовувати гелієві харчові барвники, оскільки їх дуже зручно вводити в глазур. З сухими барвниками набагато складніше. Отже, розділимо глазур на три частини, розливаючи її по різним ємностям. Одну залишимо світлою, а дві інших пофарбуємо в різні кольори. Для цього потрібно просто додати кілька крапель барвника і розмішати все звичайною ложкою, поки суміш не стане однакового кольору. Тепер в ємність зі світлою глазур'ю наливаємо потроху глазурі кожного кольору, не перемішуємо.

Крок - 6
07

Беремо наш кекс і поливаємо його різнобарвною глазур'ю, яка виходить неймовірно красивою і дуже оригінально виглядає на випічці. Така глазур для кексів готується просто і швидко, а результат пробуджує бажання ще більше використовувати цю кондитерську знахідку для прикраси інших десертів.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Глазурь для кулича - покроковий рецепт, фото 1 Глазурь для кулича 35 1 2 з 5 - детальніше -
Глазурь для пряников - покроковий рецепт, фото 1 Глазурь для пряников 45 1 3 з 5 - детальніше -
Глазурь шоколадная - покроковий рецепт, фото 1 Глазурь шоколадная 30 1 2 з 5 - детальніше -
Глазурь из какао - покроковий рецепт, фото 1 Глазурь из какао 45 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Чебуреки с курицей и овощами - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки с курицей и овощами 90 3 3 з 5 - детальніше -
Постный суп харчо - покроковий рецепт, фото 1 Постный суп харчо 60 6 2 з 5 - детальніше -
Фондан с какао - покроковий рецепт, фото 1 Фондан с какао 60 2 3 з 5 - детальніше -