Укр
Рус
Гірчиця Соуси Французька кухня

Гірчичний соус для оселедця

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

828 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Гірчичний соус для оселедця - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Гірчичний соус для оселедця - ідеальне доповнення до будь-якої риби, а також до курятини, свинини, шинки, овочів і салатів. У рецепті покроково описано, як за 5 хвилин зробити з простих продуктів смачний і корисний соус, який підходить до більшості страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гірчичний соус для оселедця" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири4.6 гр.
  • Вуглеводи17.1 гр.
  • Калорії116 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Естрагон (тархун) вимийте, просушіть і дрібно поріжте. Кріп теж вимийте, обтрусіть від вологи і подрібніть.

Крок - 1
02

Візьміть ємність для змішування і влийте туди кленовий сироп. Додайте діжонську гірчицю.

Крок - 2
03

Туди ж відправте сушену зелену цибулю. За бажанням можете замінити її свіжою, але у сушеної не такий сильний цибульний аромат.

Крок - 3
04

Слідом всипте сушений кервель. Якщо хочете, щоб гірчичний соус вийшов більш ароматним і пряним, використовуйте свіжий кервель, так як у сушеного запах виражений слабо.

Крок - 4
05

Додайте подрібнені листя естрагону. Лимон вимийте, просушіть, розріжте навпіл і вичавіть сік. Влийте лимонний сік в ємність для змішування.

Крок - 5
06

Додайте яблучний оцет. Щоб соус вийшов більш корисним і смачним, беріть якісний продукт, виготовлений з натуральної сировини.

Крок - 6
07

Ретельно перемішайте інгредієнти ложкою, щоб суміш стала однорідною. Смачний і корисний гірчичний соус для оселедця готовий. Перелийте його в ємність для зберігання, закрийте кришкою і гарненько потрясіть, щоб домогтися ідеальної консистенції. Герметично закрийте ємність і зберігайте соус в холодильнику. Термін придатності - близько місяця. Якщо зберігати соус при кімнатній температурі, то бажано вжити його протягом тижня, а потім зробити нову порцію. Гірчичний соус з даного рецепту готується швидко і легко, а виходить дуже цікавим на смак і поєднується практично з будь-якими стравами. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Домашня ковбаса в кишці - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса в кишці 130 6 4 з 5 - детальніше -
Песто класичний - покроковий рецепт, фото 1 Песто класичний 35 1 2 з 5 - детальніше -
Салат "Оселедець з майонезом" - покроковий рецепт, фото 1 Салат "Оселедець з майонезом" 25 1 2 з 5 - детальніше -