У літню пору такий тортик це те, що потрібно. Тим більше, що приготувати його зовсім легко. На підготовку вам знадобитися хвилин 20, а все інше - почекати поки все застигне в холодильнику.
Підготуйте чотири скляні ємності. Відкрийте пакетики з желе різних кольорів і смаків. Висипте вміст в ємності. Закип'ятіть таку кількість води, яка вказана в інструкції для приготування желе або трохи менше, щоб желе застигло напевно. Дайте час трохи охолонути воді.
Розлийте гарячу воду в ємності з желе. Розмішайте суміш, поки все повністю не розчиниться. Остудіть розчинене желе до кімнатної температури. Перелийте в прямокутні форми, щоб простіше було витягувати з них застигле желе, а потім поставте їх в холодильник до повного застигання.
Коли ви будете впевнені, що желе застигло, займіться приготуванням молочної основи. У невелику ємність або стакан насипте желатин. Відміряйте вказану в інгредієнтах кількість води. Залийте желатин частиною набраної води і залиште на 5 хвилин, щоб желатин набряк. Воду, що залишилася нагрійте, майже до кипіння.
Як тільки желатин увібрав в себе всю воду, вилийте його з ємності в нагріту воду. Ретельно перемішайте вінчиком, щоб крупинки желатину повністю розчинилися у воді. Потім влийте в воду з желатином згущене молоко. І знову все добре перемішайте. Залиште для охолодження.
Поки остигає молочна суміш, займіться застиглим желе. Проведіть по краю желе зворотною стороною ложки або ножем, щоб відокремити від стінок. Потім наріжте желе, прямо в формі, ножем на дрібні кубики. Нарізане желе всіх кольорів висипте в глибоку миску. І перемішайте.
Для того щоб зібрати "Желейний торт бите скло" візьміть ємність для випікання кексів або будь-яку іншу наявну на вашій кухні. Висипте в форму нарізане кубиками кольорове желе. Потім залийте його остиглою молочною сумішшю. Форму поставте в холодильник на 6-7 годин, щоб торт відмінно застиг.
Після закінчення часу дістаньте торт з холодильника. Зверху на форму покладіть широке плоске блюдо і переверніть. Наріжте "Желейний торт бите скло" на порційні шматочки і насолоджуйтеся. Приємного.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти