Укр
Рус
Торти Випічка Білоруська кухня

Желейний торт бите скло

( 5.0000 5 511 11 оцінок)
853 - переглядів
75 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Желейний торт бите скло - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

У літню пору такий тортик це те, що потрібно. Тим більше, що приготувати його зовсім легко. На підготовку вам знадобитися хвилин 20, а все інше - почекати поки все застигне в холодильнику.

Інгредієнти

  • Вода 600 мл.
  • Молоко сгущене 400 г.
  • Желатин 15 г.
  • Желе 4 уп.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте чотири скляні ємності. Відкрийте пакетики з желе різних кольорів і смаків. Висипте вміст в ємності. Закип'ятіть таку кількість води, яка вказана в інструкції для приготування желе або трохи менше, щоб желе застигло напевно. Дайте час трохи охолонути воді.

Крок - 1
02

Розлийте гарячу воду в ємності з желе. Розмішайте суміш, поки все повністю не розчиниться. Остудіть розчинене желе до кімнатної температури. Перелийте в прямокутні форми, щоб простіше було витягувати з них застигле желе, а потім поставте їх в холодильник до повного застигання.

Крок - 2
03

Коли ви будете впевнені, що желе застигло, займіться приготуванням молочної основи. У невелику ємність або стакан насипте желатин. Відміряйте вказану в інгредієнтах кількість води. Залийте желатин частиною набраної води і залиште на 5 хвилин, щоб желатин набряк. Воду, що залишилася нагрійте, майже до кипіння.

Крок - 3
04

Як тільки желатин увібрав в себе всю воду, вилийте його з ємності в нагріту воду. Ретельно перемішайте вінчиком, щоб крупинки желатину повністю розчинилися у воді. Потім влийте в воду з желатином згущене молоко. І знову все добре перемішайте. Залиште для охолодження.

Крок - 4
05

Поки остигає молочна суміш, займіться застиглим желе. Проведіть по краю желе зворотною стороною ложки або ножем, щоб відокремити від стінок. Потім наріжте желе, прямо в формі, ножем на дрібні кубики. Нарізане желе всіх кольорів висипте в глибоку миску. І перемішайте.

Крок - 5
06

Для того щоб зібрати "Желейний торт бите скло" візьміть ємність для випікання кексів або будь-яку іншу наявну на вашій кухні. Висипте в форму нарізане кубиками кольорове желе. Потім залийте його остиглою молочною сумішшю. Форму поставте в холодильник на 6-7 годин, щоб торт відмінно застиг.

Крок - 6
07

Після закінчення часу дістаньте торт з холодильника. Зверху на форму покладіть широке плоске блюдо і переверніть. Наріжте "Желейний торт бите скло" на порційні шматочки і насолоджуйтеся. Приємного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Лебединое озеро - покроковий рецепт, фото 1 Торт Лебединое озеро 120 7 3 з 5 - детальніше -
Медовый торт Чудо - покроковий рецепт, фото 1 Медовый торт Чудо 115 4 3 з 5 - детальніше -
Классический торт Зебра - покроковий рецепт, фото 1 Классический торт Зебра 90 6 3 з 5 - детальніше -
Торт "На радость папе!" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "На радость папе!" 85 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Круассаны из дрожжевого теста - покроковий рецепт, фото 1 Круассаны из дрожжевого теста 70 4 3 з 5 - детальніше -
Крылышки - покроковий рецепт, фото 1 Крылышки 40 4 3 з 5 - детальніше -
Лаваш в домашних условиях - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш в домашних условиях 140 1 3 з 5 - детальніше -