Укр
Рус
Желе Десерти Французька кухня

Желейний торт «Бите скло»

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

568 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Желейний торт «Бите скло» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати, Охолоджувати

опис

Десерти, які не потребують випічки, особливо популярні в літній період. Желейний торт «Бите скло» - швидке в приготуванні і дуже смачне освіжаюче частування.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Желейний торт «Бите скло»" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири7.8 гр.
  • Вуглеводи24.8 гр.
  • Калорії192 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування торта можна використовувати желе будь-яких кольорів і смаків. Приготуйте 5 глибоких ємностей для заливки желе. У кожну всипте порошок одного кольору. Залийте сухі інгредієнти гарячою водою. Кількість рідини регулюйте, відповідно до рекомендацій виробника, вказаних на упаковці. Щоб отримати більш щільну структуру «скелець», розводьте порошок в меншому обсязі води.

Крок - 1
02

Ретельно перемішайте суміш і залиште до повного охолодження. Перемістіть ємності в холодильник на 4 години. Застигле охолоджене желе наріжте гострим ножем на невеликі кубики. Різнобарвні «скельця» викладіть в глибоку миску і акуратно перемішайте кольори між собою.

Крок - 2
03

Підготуйте велику форму для торта. Можна використовувати фігурну силіконову або звичайну скляну ємність. Всипте в неї желейні кубики і рівномірно розподіліть. Якщо вибрали силіконову основу, поставте її в більш міцну ємність. Це дозволить зберегти ідеально рівну структуру торта.

Крок - 3
04

У чашу кухонного комбайна або стаціонарного блендера влийте згущене молоко і жирні вершки. Додайте ванільний екстракт.

Крок - 4
05

У невелику миску всипте желатин і додайте невелику кількість води. Переміксуйте і настоюйте протягом 5 хвилин. Залийте суміш гарячою водою і мішайте до повного розчинення желатину.

Крок - 5
06

Дайте суміші трохи охолонути і вилийте в чашу кухонного комбайна. Переміксуйте до однорідного стану і акуратно влийте в форму. Накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 5 годин. Охолоджений десерт вийміть з форми і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Фарширований перець 60 2 3 з 5 - детальніше -
Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -
Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Перець фарширований морквою - покроковий рецепт, фото 1 Перець фарширований морквою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Люля кебаб з курки - покроковий рецепт, фото 1 Люля кебаб з курки 45 5 3 з 5 - детальніше -
Закуска рафаелло з курки - покроковий рецепт, фото 1 Закуска рафаелло з курки 45 3 3 з 5 - детальніше -
Щука запечена цілком (у фользі) - покроковий рецепт, фото 1 Щука запечена цілком (у фользі) 55 2 2 з 5 - детальніше -