Укр
Рус
Желе Десерти Африканська кухня

Желе з полуниці

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

962 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Желе з полуниці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Африканська кухня, Французька кухня, Кухня Греції

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Желе з полуниці - натуральні домашні цукерки, смачні, корисні і легкі в приготуванні. Така полунична пастила принесе задоволення і дітям, і дорослим. Як зробити смачне желе з полуниці, докладно розказано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Желе з полуниці" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи20.3 гр.
  • Калорії84 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Полуницю вимийте, просушіть і позбавте від хвостиків. Підготовлені ягоди відправте в подрібнювач і перебийте до стану однорідного пюре. Якщо полуниця не надто соковита, додайте трохи води.

Крок - 1
02

Перетріть полуничне пюре через сито, щоб зробити текстуру більш гладкою і позбутися від насіння.

Крок - 2
03

Надішліть проціджену полуничну масу в каструлю, всипте цукор і влийте кокосову воду. Додайте кукурудзяний крохмаль і перемішайте інгредієнти вінчиком до однорідності.

Крок - 3
04

Поставте каструлю на плиту і, постійно помішуючи, варіть вміст на середньому вогні до легкого загустіння.

Крок - 4
05

Змастіть ємність, в якій будете робити желе, рослинним маслом і перелийте туди полуничну масу. Остудіть полуницю і відправте в холодильник для застигання.

Крок - 5
06

Коли желе з полуниці застигне, пройдіться вздовж бортів форми ножем, а потім наріжте заготовку порційними кубиками.

Крок - 6
07

По одному виймайте їх з форми і паніруйте у кокосовій стружці. Повинні вийти апетитні полуничні цукерки в кокосовій паніровці. Вони відмінно тримають форму, не тануть від дотику і не розпадаються. При цьому желе з полуниці виходить дуже ніжним і смачним. У нього виражений полуничний присмак і аромат кокоса.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Свиняче серце - покроковий рецепт, фото 1 Свиняче серце 35 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Домашній сир «Фета» - покроковий рецепт, фото 1 Домашній сир «Фета» 90 1 2 з 5 - детальніше -
Салат креветки, огірок, яйце - покроковий рецепт, фото 1 Салат креветки, огірок, яйце 30 3 2 з 5 - детальніше -
Оладки з гарбуза на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Оладки з гарбуза на молоці 40 3 3 з 5 - детальніше -
Стейк з риби на грилі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з риби на грилі 25 2 2 з 5 - детальніше -