Укр
Рус
Желе Десерти Африканська кухня

Желе з полуниці

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

1015 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Желе з полуниці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Африканська кухня, Французька кухня, Кухня Греції

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Желе з полуниці - натуральні домашні цукерки, смачні, корисні і легкі в приготуванні. Така полунична пастила принесе задоволення і дітям, і дорослим. Як зробити смачне желе з полуниці, докладно розказано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Желе з полуниці" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи20.3 гр.
  • Калорії84 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Полуницю вимийте, просушіть і позбавте від хвостиків. Підготовлені ягоди відправте в подрібнювач і перебийте до стану однорідного пюре. Якщо полуниця не надто соковита, додайте трохи води.

Крок - 1
02

Перетріть полуничне пюре через сито, щоб зробити текстуру більш гладкою і позбутися від насіння.

Крок - 2
03

Надішліть проціджену полуничну масу в каструлю, всипте цукор і влийте кокосову воду. Додайте кукурудзяний крохмаль і перемішайте інгредієнти вінчиком до однорідності.

Крок - 3
04

Поставте каструлю на плиту і, постійно помішуючи, варіть вміст на середньому вогні до легкого загустіння.

Крок - 4
05

Змастіть ємність, в якій будете робити желе, рослинним маслом і перелийте туди полуничну масу. Остудіть полуницю і відправте в холодильник для застигання.

Крок - 5
06

Коли желе з полуниці застигне, пройдіться вздовж бортів форми ножем, а потім наріжте заготовку порційними кубиками.

Крок - 6
07

По одному виймайте їх з форми і паніруйте у кокосовій стружці. Повинні вийти апетитні полуничні цукерки в кокосовій паніровці. Вони відмінно тримають форму, не тануть від дотику і не розпадаються. При цьому желе з полуниці виходить дуже ніжним і смачним. У нього виражений полуничний присмак і аромат кокоса.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Вінегрет - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет 20 4 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Цукрова глазур - покроковий рецепт, фото 1 Цукрова глазур 20 1 3 з 5 - детальніше -
Курячі відбивні в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курячі відбивні в духовці 55 8 3 з 5 - детальніше -
Засолка огірків на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Засолка огірків на зиму 95 1 2 з 5 - детальніше -
Бісквітний рулет «Домашній» - покроковий рецепт, фото 1 Бісквітний рулет «Домашній» 40 3 3 з 5 - детальніше -