Укр
Рус
Желе Десерти Французька кухня

Желе в домашніх умовах

( 4.9231 4 513 13 оцінок)

1469 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Желе в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Смак цього десерту усі знають ще з дитинства. У наш час внаслідок дослідів багатьох кухарів, налічуються тисячі рецептів цієї страви, які дивують навіть дуже вибагливих гурманів .Як приготувати желе в домашніх умовах можна дізнатися з цього покрокового рецепта.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Желе в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи20.1 гр.
  • Калорії136 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Давайте приготуємо сьогодні желе з додаванням різнокольорових кубиків. Для цього вам знадобитися 4 желе з різними смаками і квітами. Підготуйте для кожного виду желе окремі ємності. У кожну невелику ємність висипте вміст пакетів.

Крок - 1
02

Закип'ятіть воду з розрахунку по 500 мілілітрів на кожен вид желе. Дайте трохи охолонути, приблизно 3 хвилини і залийте в ємності. Розмішайте кожну суміш ложкою до повного розчинення желатину. Потім поставте ємності з желе в холодильник або холодне місце для застигання на 4 години, а краще на ніч.

Крок - 2
03

Застигле желе необхідно розрізати на квадратики будь-якого розміру. Ви це можете зробити прямо в ємності. Викладіть за допомогою лопатки у велику глибоку миску нарізане желе. Проробіть так з усіма видами.

Крок - 3
04

Якщо раптом желе погано витягується з коробки, пропонуємо кілька способів вийняти його: проведіть ножем уздовж бортів ємності, потім витягніть желе затвору лопаткою; або ж, поставте ємність в гарячу воду на кілька секунд, желе трохи підтане по краях і ви зможете легко його вийняти, покладіть на обробну дошку і наріжте.

Крок - 4
05

Різнобарвні желейні квадратики акуратно перемішайте лопаткою, щоб вся палітра кольорів змішалася. Перекладіть кольорове желе в силіконову форму з отвором посередині.

Крок - 5
06

Тепер давайте приготуємо біле желе, яким заллємо кольорове скло. У невелику ємність налийте трохи води. Додайте до неї желатин і залиште на 1хвилину Через хвилину налийте в желатин окріп (скільки вказано в інгредієнтах). Розмішуйте, поки він повністю не розпуститься.

Крок - 6
07

Далі змішайте в блендері наступні інгредієнти: згущене молоко, сметану, ванільний екстракт і розпущений желатин. Приготовленою сумішшю залийте кольорові скельця в формі. Поставте форму з желе в холодильник не менше ніж на 5 годин або краще на ніч, щоб желе добре застигло.

Крок - 7
08

Через зазначений час вийміть з холодильника застигле желе. Акуратно відсуньте бортики по всьому периметру форми. Потім покладіть зверху плоску тарілку і переверніть все разом. Зніміть силіконову форму. Красиве, різнобарвне желе в домашніх умовах готове. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -
Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з буряка з часником - покроковий рецепт, фото 1 Салат з буряка з часником 20 2 2 з 5 - детальніше -
Салат на свято і кожен день - покроковий рецепт, фото 1 Салат на свято і кожен день 30 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паста з часником - покроковий рецепт, фото 1 Паста з часником 35 3 2 з 5 - детальніше -
Овочевий рататуй - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий рататуй 65 6 3 з 5 - детальніше -
Лечо без оцту - покроковий рецепт, фото 1 Лечо без оцту 50 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з тунцем і рисом - покроковий рецепт, фото 1 Салат з тунцем і рисом 40 3 3 з 5 - детальніше -