Укр
Рус
Желе Десерти Кубинська кухня

Желе "Пташине молоко"

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

750 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Желе "Пташине молоко" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кубинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Кремовий торт «Пташине молоко» - дуже легкий і смачний торт-желе без випічки, як раз для спекотної погоди. Він дуже ніжний і не дуже солодкий. Полуниця, вершки, желе і печиво створюють виключно вдале поєднання. В принципі, з десертом не так вже й багато роботи, хоча на його приготування піде кілька годин, тому що доведеться почекати, поки застигне желатин. Однак ефект приголомшливий, так що варто набратися терпіння.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Желе "Пташине молоко"" (на 100 грам)

  • Білки3.7 гр.
  • Жири11.7 гр.
  • Вуглеводи19.2 гр.
  • Калорії203 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, приступайте до приготування. Для початку, розчиніть два желе в окремих мисках з гарячою водою (підготуйте заздалегідь окріп). Дайте охолонути утвореній кольоровий суміші, потім приберіть в холодильник і почекайте, поки вона повністю застигне.

Крок - 1
02

Поки желе застигає, продовжуйте роботу над десертом. Так само розчиніть желатин у гарячій воді і ще одну упаковку желе в окремій мисці (її поки не ставте в холодильник). Для цього, налийте в мисочку гарячу воду, засипте желатин і, швидко помішуючи, повністю його розчиніть. Дайте желатину і желе охолонути.

Крок - 2
03

Вистеліть дно дека або форми для запікання (приблизно 26 × 20 см) папером для випічки і викладіть в нього печиво. У цьому рецепті краще використовувати пісочне печиво круглої форми.

Крок - 3
04

Потім добре вимийте полуницю під проточною водою. Очистіть плодоніжки полуниці, викладіть ягоди на обробну дошку і розділіть кожну на дві частини. Одну частину наріжте кубиками, другу - невеликими шматочками.

Крок - 4
05

Дістаньте з холодильника два твердих желе і ножем, змоченим у холодній воді, наріжте його дрібними кубиками.

Крок - 5
06

У велику миску залийте високої жирності вершки (можна використовувати сметану домашнього приготування). За допомогою міксера ретельно збийте вершки з цукровою пудрою або цукром, потім додайте в утворену суміш холодний, але ще не загуслий желатин.

Крок - 6
07

Весь цей час перемішуючи, додайте в миску з вершковою масою нарізану раніше кубиками полуницю і подрібнене желе. Ретельно перемішайте все ложкою, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 7
08

Підготовлену масу акуратно перелийте на деко з печивом, рівномірно розподіливши по всьому дну. Помістіть торт в холодильник.

Крок - 8
09

Зачекайте, поки остання ємність з желе не почне трохи застигати. Потім дістаньте торт з холодильника, викладіть на нього нарізану раніше полуницю і акуратно залийте ще одну порцію незастившого ще желе. Приберіть желе «Пташине молоко» назад в холодильник на кілька годин, щоб десерт добре застиг, а потім розріжте порційно і насолоджуйтеся.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -
Салат з кальмарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кальмарами 30 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бозбаш з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Бозбаш з баранини 110 5 4 з 5 - детальніше -
Дитяча манна каша - покроковий рецепт, фото 1 Дитяча манна каша 40 3 3 з 5 - детальніше -
Салат з куркою і ананасами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з куркою і ананасами 35 3 3 з 5 - детальніше -