Укр
Рус
Гаспачо Перші страви Іспанська кухня

Гаспачо з сиром

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

1355 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Гаспачо з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Візитною карткою іспанської кухні є прекрасний варіант перших страв - гаспачо. Це холодний суп зі свіжих овочів, які перебиваються в пюре. Іспанці - народ життєлюбний і темпераментний, тому гаспачо - це гримуча суміш свіжості, кольору і смаку. Такий супчик відмінно освіжає і тонізує, особливо в жарку пору, заряджає енергією на весь день. Сьогодні в нашому меню - гаспачо з сиром. У супроводі свіжих овочів зі спеціями, сир додасть страві ще більше пікантності та оригінальності.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гаспачо з сиром" (на 100 грам)

  • Білки5.9 гр.
  • Жири14.7 гр.
  • Вуглеводи4.2 гр.
  • Калорії180 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Гаспачо сам по собі має властивість вгамувати і голод, і спрагу одночасно, але з додаванням сиру в його склад, страва стане набагато багатшою за калорійністю і звичайно ж, за смаком. Процес приготування гаспачо з сиром - це набір елементарних завдань, з якими впорається навіть невмілий дебютант в своїй кулінарній діяльності. Отже, свіжий огірок гарненько миємо, відрізаємо кінчики і нарізаємо кільцями.

Крок - 1
02

Ретельно промиваємо листя шпинату і свіжий орегано. Зелень додасть нашому гаспачо особливого аромату і насиченості.

Крок - 2
03

Часник очистимо від лушпиння, а потім зубчики можна нарізати на тонкі шматочки. Все, що нам потрібно зробити, щоб приготувати гаспачо, це використовувати блендер або кухонний комбайн.

Крок - 3
04

У чашу блендера викладаємо нарізані огірки, сюди ж додаємо шпинат і орегано. Також кидаємо подрібнений часник і за смаком додаємо сіль.

Крок - 4
05

Ще приправимо все це кайєнським перцем. В кінці наливаємо оливкову олію і рисовий оцет, а також вливаємо холодну воду. Тепер перебиваємо все це блендером до утворення однорідної маси красивого салатового кольору.

Крок - 5
06

Цю суміш неймовірно м'якої текстури рекомендуємо пропустити через сито, щоб вона стала максимально ніжною. Після цього накриваємо ємність з нашим супчиком харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на пару годин, щоб гаспачо охолов.

Крок - 6
07

Що стосується сиру для цієї страви, то ми рекомендуємо зупинити свій вибір на прекрасному продукті і використовувати сир буррата. Це дуже смачний італійський сир, який відносять до сімейства сирів моцарелла. Такий свіжий сир відмінно підійде для гаспачо з огірків, цей продукт взагалі відмінно виглядає разом зі свіжими овочами.

Крок - 7
08

Отже, наливаємо готовий гаспачо в піалу і викладаємо в нього ложку сиру буррата. Зверху можна трохи посипати свіжою зеленню, а також трішки полити оливковою олією. Гаспачо з сиром - проста страва, яка подарує величезний заряд енергії, освіжить, і звичайно ж порадує відмінним смаком. Поповнюйте свій раціон цією корисною стравою і радуйте домочадців хорошою їжею.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з підливою 35 5 3 з 5 - детальніше -
Салат Столичний - покроковий рецепт, фото 1 Салат Столичний 40 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Печеня з індички - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з індички 75 5 3 з 5 - детальніше -
Мідії, приготовані в панцирі - покроковий рецепт, фото 1 Мідії, приготовані в панцирі 45 3 3 з 5 - детальніше -