Укр
Рус
Гаспачо Перші страви Іспанська кухня

Гаспачо з м’ясом

( 4.9333 4 515 15 оцінок)
1926 - переглядів
55 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Гаспачо з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Іспанський холодний суп гаспачо з різновидом інгредієнтів і зелені - відмінний варіант для охолодження організму в літній час. Зовсім не обов'язково суворо йти за рецептом - кожен гаспачо може бути індивідуальний, але особливий.

Інгредієнти

  • Вода 2 л.
  • Вермішель 1 щіп.
  • Борошно 3 ст.л
  • Коріандр 35 г.
  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Нут 1/4 скл.
  • Паста томат 2 ст.л
  • Бульйонні кубики 1 шт.
  • Часник сушений 1/2 ч.л
  • Паприка 1/2 ч.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Помідор 2 шт.
  • Сочевиця 1/4 скл.
  • Селера 2 шт.
  • Свиняча вирізка 500 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Масло рослинне 3 ст.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Глибоку каструлю помістіть на плиту, налийте в неї оливкову або рослинну олію і добре розігрійте. Далі очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями ріпчасту цибулю, а потім надішліть її в киплячу олію і обсмажуйте, постійно помішуючи, близько 3 хвилин до розм'якшення.

Крок - 1
02

Тепер додайте в каструлю, ретельно вимиту і нарізану дрібними шматками свинину (добре, якщо це буде свиняча вирізка). Продовжуйте обсмажувати, помішуючи, ще кілька хвилин.

Крок - 2
03

Далі наріжте дрібно селеру і теж киньте в ємність до м'яса, додайте темну сочевицю і добре подрібнені помідори (можна використовувати томатний сік або ж навіть консервовані помідори без шкірки).

Крок - 3
04

Добре все перемішайте, потім залийте все водою, щоб повністю покрити всі інгредієнти в каструлі.

Крок - 4
05

Тепер рясно посоліть вміст каструлі, приперчив чорним меленим перцем, приправте паприкою і часниковим порошком, а потім знову все перемішавши, залиште страву томитися на 5-10 хвилин.

Крок - 5
06

Далі додайте в каструлю кубик бульйону, закиньте кілька ложок томатної пасти. Засипте заздалегідь промитий холодною водою нут і, добре перемішавши, залиште страву томитися кілька хвилин.

Крок - 6
07

Тепер на обробній дошці нашаткуйте попередньо вимиту зелень петрушки і коріандру і так же відправте в каструлю. Ще раз все добре перемішайте і залиште страву томитися на слабкому вогні десь близько години.

Крок - 7
08

А самі розчиніть в неглибокій мисці з теплою водою трохи борошна до утворення однорідної негустої маси і залийте цю суміш в каструлю з киплячою стравою.

Крок - 8
09

Далі закиньте в каструлю вермішель - павутинку (тонку) і, перемішавши все, залиште томитися ще на 10 хвилин до повної готовності всіх інгредієнтів.

Крок - 9
10

Тепер розлийте готову страву в глибокі піали, прикрасьте нашаткованою зеленню петрушки і подавайте до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодный томатный суп гаспачо - покроковий рецепт, фото 1 Холодный томатный суп гаспачо 35 2 2 з 5 - детальніше -
Гаспачо с креветками - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо с креветками 50 4 3 з 5 - детальніше -
Гаспачо классический - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо классический 40 4 2 з 5 - детальніше -
Суп гаспачо горячий - покроковий рецепт, фото 1 Суп гаспачо горячий 50 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Блины на Масленицу - покроковий рецепт, фото 1 Блины на Масленицу 50 3 3 з 5 - детальніше -
Бозбаш из курицы - покроковий рецепт, фото 1 Бозбаш из курицы 65 6 3 з 5 - детальніше -
Мясо с грибами - покроковий рецепт, фото 1 Мясо с грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -