Укр
Рус
Гаспачо Перші страви Іспанська кухня

Гаспачо з м’ясом

( 4.9333 4 515 15 оцінок)

2458 - переглядів
55 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Гаспачо з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Іспанський холодний суп гаспачо з різновидом інгредієнтів і зелені - відмінний варіант для охолодження організму в літній час. Зовсім не обов'язково суворо йти за рецептом - кожен гаспачо може бути індивідуальний, але особливий.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гаспачо з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки4.1 гр.
  • Жири3.2 гр.
  • Вуглеводи4.1 гр.
  • Калорії62 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Глибоку каструлю помістіть на плиту, налийте в неї оливкову або рослинну олію і добре розігрійте. Далі очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями ріпчасту цибулю, а потім надішліть її в киплячу олію і обсмажуйте, постійно помішуючи, близько 3 хвилин до розм'якшення.

Крок - 1
02

Тепер додайте в каструлю, ретельно вимиту і нарізану дрібними шматками свинину (добре, якщо це буде свиняча вирізка). Продовжуйте обсмажувати, помішуючи, ще кілька хвилин.

Крок - 2
03

Далі наріжте дрібно селеру і теж киньте в ємність до м'яса, додайте темну сочевицю і добре подрібнені помідори (можна використовувати томатний сік або ж навіть консервовані помідори без шкірки).

Крок - 3
04

Добре все перемішайте, потім залийте все водою, щоб повністю покрити всі інгредієнти в каструлі.

Крок - 4
05

Тепер рясно посоліть вміст каструлі, приперчив чорним меленим перцем, приправте паприкою і часниковим порошком, а потім знову все перемішавши, залиште страву томитися на 5-10 хвилин.

Крок - 5
06

Далі додайте в каструлю кубик бульйону, закиньте кілька ложок томатної пасти. Засипте заздалегідь промитий холодною водою нут і, добре перемішавши, залиште страву томитися кілька хвилин.

Крок - 6
07

Тепер на обробній дошці нашаткуйте попередньо вимиту зелень петрушки і коріандру і так же відправте в каструлю. Ще раз все добре перемішайте і залиште страву томитися на слабкому вогні десь близько години.

Крок - 7
08

А самі розчиніть в неглибокій мисці з теплою водою трохи борошна до утворення однорідної негустої маси і залийте цю суміш в каструлю з киплячою стравою.

Крок - 8
09

Далі закиньте в каструлю вермішель - павутинку (тонку) і, перемішавши все, залиште томитися ще на 10 хвилин до повної готовності всіх інгредієнтів.

Крок - 9
10

Тепер розлийте готову страву в глибокі піали, прикрасьте нашаткованою зеленню петрушки і подавайте до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1 Гречана каша 40 6 2 з 5 - детальніше -
Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе 30 4 2 з 5 - детальніше -
Рубана котлета - покроковий рецепт, фото 1 Рубана котлета 35 5 2 з 5 - детальніше -
Курячі сердечка - покроковий рецепт, фото 1 Курячі сердечка 35 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шашлик з грудок курки - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з грудок курки 60 6 3 з 5 - детальніше -
Салат з шинкою шарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з шинкою шарами 45 5 3 з 5 - детальніше -
Овочеве асорті на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве асорті на зиму 95 1 3 з 5 - детальніше -
Суп з капустою і картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Суп з капустою і картоплею 75 6 3 з 5 - детальніше -