Укр
Рус
Гаспачо Перші страви Іспанська кухня

Гаспачо томатний холодний суп класичний

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

893 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Гаспачо томатний холодний суп класичний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

У минулому помідори вважалися афродизіаком і називалися «помам д'амур» або «помада кохання», яблуко кохання. Сьогодні цей смачний червоний фрукт, який є незамінним на наших тарілках, особливо в літні дні, як і раніше, є раєм для наших смакових рецепторів, а також благотворно впливає на наш організм.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гаспачо томатний холодний суп класичний" (на 100 грам)

  • Білки0.8 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи5.7 гр.
  • Калорії60 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помідори (звичайні і черрі) вимийте, просушіть і крупно наріжте ножем. Не забудьте видалити місця кріплення плодоніжки.

Крок - 1
02

Нарізані томати відправте в чашу подрібнювача і злегка перебbйте.

Крок - 2
03

Огірок вимийте, просушіть, крупно наріжте і відправте до томатів.

Крок - 3
04

Болгарський перець (червоний і зелений) вимийте, просушіть, позбавте від хвостиків і насіння, а м'якоть наріжте великими шматочками і додайте до огірків.

Крок - 4
05

Червону цибулю очистіть від лушпиння, крупно поріжте і теж відправте в подрібнювач.

Крок - 5
06

Так само поступіть з часником, але це необов'язковий інгредієнт гаспачо, тому, якщо не любите часник, можете його в суп не класти.

Крок - 6
07

Додайте в загальну масу вимиті листя базиліка або кінзи. Влийте оливкову олію першого холодного віджиму і оцет. Всипте сіль, мелений чорний перець і кумін. Додайте трохи води і перебийте інгредієнти до однорідності.

Крок - 7
08

Покладіть в загальну масу шматочки хліба і знову перебийте. Консистенція гаспачо залежить від ваших уподобань. Якщо хочете отримати томатний суп-пюре з абсолютно гладкою текстурою, збивайте ретельно (можете навіть протерти через сито).

Крок - 8
09

Спробуйте суміш на смак і, якщо потрібно, додайте спеції. Гаспачо, томатний холодний суп класичний, готовий. Подавайте його зі свіжим огірком, зеленню і хлібними грінками. За бажанням додатково збризніть оливковим маслом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в томатному соусі 90 4 3 з 5 - детальніше -
Грудинка - покроковий рецепт, фото 1 Грудинка 120 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Картопляні крокети з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні крокети з грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -
Лобіо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з грибами 75 6 3 з 5 - детальніше -
Салат Мімоза з печінкою тріски - покроковий рецепт, фото 1 Салат Мімоза з печінкою тріски 40 4 3 з 5 - детальніше -
Австрійський салат - покроковий рецепт, фото 1 Австрійський салат 35 3 2 з 5 - детальніше -