Укр
Рус
thermomix thermomix
Гаспачо Перші страви Іспанська кухня

Гаспачо класичний

40 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Гаспачо класичний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

У жарку пору цей томатний суп буде вам до речі.

Інгредієнти

  • Помідор 1 кг.
  • Болгарський перець 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Огірок 1 шт.
  • Перець червоний чілі 1 шт.
  • Хліб 2 скиб.
  • Петрушка 1 пуч.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Потрібні овочі очищаємо, дрібно нарізаємо або подрібнюємо в блендері до ріденької однорідної маси.

    Крок - 1
  2. 02

    Потім в отриману суміш кидаємо замочений хліб, від якого, взагалі то, і походить найменування цього супу.

    Крок - 2
  3. 03

    Суп перекидаємо в емальовану або керамічну ємність, сипем сіль, перець, приправляємо оливковим маслом і розміщуємо на деякий час в холодильник, щоб настоявся.

    Крок - 3
  4. 04

    Все, популярний і неповторний суп "Гаспачо" готовий. При подачі на стіл можна додати сухарики, обов'язково посипати петрушкою, гострим червоним перцем.

    Крок - 4

Оцінити рецепт