Укр
Рус
Гаспачо Перші страви Іспанська кухня

Гаспачо класичний

( 4.9630 4 527 27 оцінок)
2553 - переглядів
40 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Гаспачо класичний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері , В блендері

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Класичний гаспачо - один з тих незамінних супів в кожному будинку і в багатьох закладах, як тільки починається спека. Це ідеальний спосіб приймати багато вітамінів, освіжаючи вас. Але є і інша перевага: це один з найдешевших рецептів, які ви знайдете.

Інгредієнти

  • Оцет рисовий 30 мл.
  • Вода 200 мл.
  • Хліб 3 скиб.
  • Огірок 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія 80 мл.
  • Часник 2 зуб.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Помідор 1 кг.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати традиційний гаспачо, перш за все, потрібно вимити всі овочі, які ми збираємося використовувати. Хліб, це може бути буханець білого або батон, зазвичай використовується на день раніше. Покладіть його на замочування в глибоку миску. Він буде м'якше, коли прийде час використовувати.

Крок - 1
02

Потім вам потрібно нарізати помідори (дуже важливо, щоб помідори були хорошої якості, адже овоч - головний предмет цього рецепта, і чим він кращий, тим багатшими гаспачо буде), робити це по чвертях буде більш ніж достатньо, і подрібнити болгарський перець і огірок. Немає необхідності видаляти шкірку з помідорів, тому що тоді можна буде пропустити його через дрібне сито і залишки будуть видалені. Огіркову шкуру залишайте на ваш вибір.

Крок - 2
03

Приготуйте так само часник, очистіть його, розріжте навпіл і видаліть центральну частину. Помістіть нарізані овочі і часник в чашу блендера або подрібнювача і додайте зазначеної кількості масла, оцту, солі і замоченого хліба. На високій швидкості добре подрібніть, протягом декількох хвилин суміш, яку утворите в блендері, поки вона не стане схожа на густий суп.

Крок - 3
04

Щоб закінчити приготування класичного гаспачо, пропустіть приготовлену суміш через тонке ситечко, щоб запобігти шкірці, яка не була розчавлена, або залишки насіння від овочів. Але цей крок забере у вас дуже мало часу, ви побачите.

Крок - 4
05

Як тільки переллєте готовий суп в глибоку миску, додайте в нього воду до тих пір, поки не отримаєте потрібну текстуру для пиття в склянці. Частина кількості води гаспачо може бути замінена кубиками льоду, так що тут вийде дуже холодний суп, і не потрібно буде охолоджувати більше.

Крок - 5
06

В цей час спробуйте страву на сіль і приправте за своїм смаком. І таким простим способом ваше гаспачо буде закінчено. Можете приготувати гарнір до гаспачо, вимийте і подрібніть помідор, огірок і перець. Не потрібно нічого чистити. Покладіть овочі в миски і відправте їх на стіл, щоб кожен додавав то, що йому подобається найбільше.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гаспачо с сыром - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо с сыром 50 4 3 з 5 - детальніше -
 Гаспачо из огурцов - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо из огурцов 45 4 3 з 5 - детальніше -
Суп гаспачо горячий - покроковий рецепт, фото 1 Суп гаспачо горячий 50 5 3 з 5 - детальніше -
Гаспачо с мясом - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо с мясом 55 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сабайон классический - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон классический 30 2 3 з 5 - детальніше -
Котлеты из фасоли - покроковий рецепт, фото 1 Котлеты из фасоли 60 3 3 з 5 - детальніше -
Салат столичный с мясом - покроковий рецепт, фото 1 Салат столичный с мясом 35 4 3 з 5 - детальніше -
Самса в домашних условиях - покроковий рецепт, фото 1 Самса в домашних условиях 50 3 3 з 5 - детальніше -