Укр
Рус
Гаспачо Перші страви Іспанська кухня

Гаспачо з полуницею

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

2217 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Гаспачо з полуницею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Цей смачний полуничний гаспачо - легкий і освіжаючий холодний суп, який буде тримати вас в прохолоді цього літа!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гаспачо з полуницею" (на 100 грам)

  • Білки0.8 гр.
  • Жири12 гр.
  • Вуглеводи7.6 гр.
  • Калорії150 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти для цього рецепта. Полуницю помийте холодною водою і позбавте від стебла. За бажанням можна подрібнити. Огірок, часник і червону цибулю очистіть від шкірки і лушпиння, наріжте великими кубиками. Болгарський перець покладіть на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте близько 20 хвилин, до легкого потемніння і розм'якшення овоча. Дайте запеченому перцю охолонути близько 5 хвилин, а потім видаліть з нього шкіру, стебло і насіння.

Крок - 1
02

Помістіть всі підготовлені інгредієнти в кухонний комбайн (можна використовувати блендер), залийте оливковою олією, додайте соєвий соус і розминайте до утворення однорідної густої суміші, зскрібаючи з боків чаші комбайна в міру необхідності. Додайте сіль і чорний мелений перець відповідно до вашого смаку (але не повинно бути дуже багато).

Крок - 2
03

Потім налийте готову овочеву суміш в сито з сіткою і ретельно процідіть, видаливши зайві волокна і насіння. Утворену більш рідку суміш помістіть в холодильник, щоб охолодити, а самі займіться приготуванням грінок.

Крок - 3
04

Для цього скибочки білого хліба покладіть на обробну дошку і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 4
05

Потім киньте хлібні кубики в глибоку миску, полийте рясно оливковою олією, додайте подрібнений часник (але сильно не нарізайте, адже в подальшому часник необхідно буде прибрати), сухий чебрець і добре перемішайте. Надішліть приправлені шматочки в заздалегідь розігріту плиту до 180 градусів і запікайте близько 5 хвилин, поки хліб не стане золотисто-коричневим і хрустким. Потім дістаньте готові грінки з духовки, видаливши часник і чебрець.

Крок - 5
06

Тепер розлийте охолоджений гаспачо в 2 або 3 миски, полийте оливковою олією, посипте листям чебрецю і зверху прикрасьте грінками. Страва готова, насолоджуйтеся!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинячі відбивні - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі відбивні 25 4 2 з 5 - детальніше -
М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -
Вінегрет - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет 20 4 1 з 5 - детальніше -
Салат Чоловічий каприз - покроковий рецепт, фото 1 Салат Чоловічий каприз 40 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сирні грінки - покроковий рецепт, фото 1 Сирні грінки 20 3 2 з 5 - детальніше -
Голубці з курячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Голубці з курячого фаршу 85 6 3 з 5 - детальніше -
Куліч - покроковий рецепт, фото 1 Куліч 250 1 3 з 5 - детальніше -
Торт Сльоза слона - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сльоза слона 70 5 4 з 5 - детальніше -