Укр
Рус
Гаспачо Перші страви Іспанська кухня

Гаспачо в мультиварці

( 4.9167 4 524 24 оцінки)
2187 - переглядів
80 хвилинпорцій - 6складність - 2 з 5
Гаспачо в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Гаспачо - один з найбільш затребуваних рецептів, зібраних з кухні Іспанії. Маленька чашка цього освіжаючого супу - це перше, що можна спробувати в більшості закладів цієї країни.

Інгредієнти

  • Авокадо 1/2 шт.
  • Петрушка 1/2 шт.
  • Лайм 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Соус томатний 1 скл.
  • Бульйон овочевий 3 скл.
  • Квасоля червона консервована 2 б.
  • Орегано 1 ч.л
  • Кмин 1 ч.л
  • Перець червоний мелений 2 ч.л
  • Зелений перець чилі 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Селера 45 г.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Масло рослинне 2 ст.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте необхідні інгредієнти цій страві. Червоний цибулю очистіть від лушпиння і на обробній дошці дрібно її наріжте.

Крок - 1
02

У червоному болгарському перці видаліть ніжку і серцевину, помийте його під проточною водою і наріжте невеликими квадратами. Селеру також сполосніть холодною водою і наріжте невеликими шматками.

Крок - 2
03

Чималу сковороду помістіть на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте на середньому вогні.

Крок - 3
04

Нарізану цибулю, селеру і червоний перець відправте в сковорідку з розігрітою олією і обсмажуйте, постійно помішуючи, до розм'якшення овочів.

Крок - 4
05

Потім додайте до обсмажених овочів очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник (можна його подрібнити іншим зручним для вас способом), дрібно нарізаний зелений перець чилі і продовжуйте смажити, постійно помішуючи, ще близько 3 хвилин.

Крок - 5
06

Далі засипте в сковорідку червоний мелений перець, сухий кмин і орегано. Перемішайте все і томіть ще близько 30 секунд.

Крок - 6
07

Тепер зніміть сковорідку з обсмаженими овочами з плити і пересипте їх в чашу мультиварки, попередньо трохи змащену маслом.

Крок - 7
08

Додайте в мультиварку до овочевої зажарки консервовану, червону квасолю і гострий томатний соус.

Крок - 8
09

Потім залийте вміст раніше підготовленим овочевим бульйоном і, закривши щільно кришкою і встановивши режим «Варка», залиште страву готуватися близько 50 хвилин.  

Крок - 9
10

По закінченні цього часу, розкрийте кришку мультиварки, добре посоліть і приперчіть вміст, і за допомогою блендера, збийте відварені овочі до однорідної густої маси.

Крок - 10
11

Тепер за допомогою кухонної вилки видавіть в утворений суп-пюре сік лайма і добре все перемішайте. Гаспачо готовий.

Крок - 11
12

Подавайте готову страву, розлив по тарілках, додавши сметану і прикрасивши часточками авокадо і зеленню петрушки. Насолоджуйтесь!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -
Рубана котлета - покроковий рецепт, фото 1 Рубана котлета 35 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пастила для сироїдів - покроковий рецепт, фото 1 Пастила для сироїдів 360 2 2 з 5 - детальніше -
Глазур для кексів - покроковий рецепт, фото 1 Глазур для кексів 45 1 3 з 5 - детальніше -
Панкейки на воді - покроковий рецепт, фото 1 Панкейки на воді 50 3 3 з 5 - детальніше -
Воловани з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з курячою грудкою 60 3 3 з 5 - детальніше -