Укр
Рус
Гаспачо Перші страви Іспанська кухня

Гаспачо в мультиварці

( 4.9167 4 524 24 оцінки)

2347 - переглядів
80 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Гаспачо в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Гаспачо - один з найбільш затребуваних рецептів, зібраних з кухні Іспанії. Маленька чашка цього освіжаючого супу - це перше, що можна спробувати в більшості закладів цієї країни.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гаспачо в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки2.9 гр.
  • Жири2.9 гр.
  • Вуглеводи9 гр.
  • Калорії79 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте необхідні інгредієнти цій страві. Червоний цибулю очистіть від лушпиння і на обробній дошці дрібно її наріжте.

Крок - 1
02

У червоному болгарському перці видаліть ніжку і серцевину, помийте його під проточною водою і наріжте невеликими квадратами. Селеру також сполосніть холодною водою і наріжте невеликими шматками.

Крок - 2
03

Чималу сковороду помістіть на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте на середньому вогні.

Крок - 3
04

Нарізану цибулю, селеру і червоний перець відправте в сковорідку з розігрітою олією і обсмажуйте, постійно помішуючи, до розм'якшення овочів.

Крок - 4
05

Потім додайте до обсмажених овочів очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник (можна його подрібнити іншим зручним для вас способом), дрібно нарізаний зелений перець чилі і продовжуйте смажити, постійно помішуючи, ще близько 3 хвилин.

Крок - 5
06

Далі засипте в сковорідку червоний мелений перець, сухий кмин і орегано. Перемішайте все і томіть ще близько 30 секунд.

Крок - 6
07

Тепер зніміть сковорідку з обсмаженими овочами з плити і пересипте їх в чашу мультиварки, попередньо трохи змащену маслом.

Крок - 7
08

Додайте в мультиварку до овочевої зажарки консервовану, червону квасолю і гострий томатний соус.

Крок - 8
09

Потім залийте вміст раніше підготовленим овочевим бульйоном і, закривши щільно кришкою і встановивши режим «Варка», залиште страву готуватися близько 50 хвилин.  

Крок - 9
10

По закінченні цього часу, розкрийте кришку мультиварки, добре посоліть і приперчіть вміст, і за допомогою блендера, збийте відварені овочі до однорідної густої маси.

Крок - 10
11

Тепер за допомогою кухонної вилки видавіть в утворений суп-пюре сік лайма і добре все перемішайте. Гаспачо готовий.

Крок - 11
12

Подавайте готову страву, розлив по тарілках, додавши сметану і прикрасивши часточками авокадо і зеленню петрушки. Насолоджуйтесь!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Свиняче серце - покроковий рецепт, фото 1 Свиняче серце 35 3 3 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -
Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пальчики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Пальчики з повидлом 110 4 4 з 5 - детальніше -
Буріто класичний - покроковий рецепт, фото 1 Буріто класичний 60 6 4 з 5 - детальніше -
Пудинг чіа - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг чіа 45 2 3 з 5 - детальніше -
Панкейкі пишні - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі пишні 65 1 3 з 5 - детальніше -