Укр
Рус
Гаспачо Перші страви Іспанська кухня

Гаспачо в мультиварці

( 4.9167 4 524 24 оцінки)
2237 - переглядів
80 хвилинпорцій - 6складність - 2 з 5
Гаспачо в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Гаспачо - один з найбільш затребуваних рецептів, зібраних з кухні Іспанії. Маленька чашка цього освіжаючого супу - це перше, що можна спробувати в більшості закладів цієї країни.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гаспачо в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки2.9 гр.
  • Жири2.9 гр.
  • Вуглеводи9 гр.
  • Калорії79 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте необхідні інгредієнти цій страві. Червоний цибулю очистіть від лушпиння і на обробній дошці дрібно її наріжте.

Крок - 1
02

У червоному болгарському перці видаліть ніжку і серцевину, помийте його під проточною водою і наріжте невеликими квадратами. Селеру також сполосніть холодною водою і наріжте невеликими шматками.

Крок - 2
03

Чималу сковороду помістіть на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте на середньому вогні.

Крок - 3
04

Нарізану цибулю, селеру і червоний перець відправте в сковорідку з розігрітою олією і обсмажуйте, постійно помішуючи, до розм'якшення овочів.

Крок - 4
05

Потім додайте до обсмажених овочів очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник (можна його подрібнити іншим зручним для вас способом), дрібно нарізаний зелений перець чилі і продовжуйте смажити, постійно помішуючи, ще близько 3 хвилин.

Крок - 5
06

Далі засипте в сковорідку червоний мелений перець, сухий кмин і орегано. Перемішайте все і томіть ще близько 30 секунд.

Крок - 6
07

Тепер зніміть сковорідку з обсмаженими овочами з плити і пересипте їх в чашу мультиварки, попередньо трохи змащену маслом.

Крок - 7
08

Додайте в мультиварку до овочевої зажарки консервовану, червону квасолю і гострий томатний соус.

Крок - 8
09

Потім залийте вміст раніше підготовленим овочевим бульйоном і, закривши щільно кришкою і встановивши режим «Варка», залиште страву готуватися близько 50 хвилин.  

Крок - 9
10

По закінченні цього часу, розкрийте кришку мультиварки, добре посоліть і приперчіть вміст, і за допомогою блендера, збийте відварені овочі до однорідної густої маси.

Крок - 10
11

Тепер за допомогою кухонної вилки видавіть в утворений суп-пюре сік лайма і добре все перемішайте. Гаспачо готовий.

Крок - 11
12

Подавайте готову страву, розлив по тарілках, додавши сметану і прикрасивши часточками авокадо і зеленню петрушки. Насолоджуйтесь!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1 Картопля тушкована 50 5 3 з 5 - детальніше -
Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з печінки 45 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мідії у вершках під капелюшком - покроковий рецепт, фото 1 Мідії у вершках під капелюшком 40 2 3 з 5 - детальніше -
Мигдальне печиво за ДСТУ - покроковий рецепт, фото 1 Мигдальне печиво за ДСТУ 50 3 3 з 5 - детальніше -
Рис з овочами та куркою - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами та куркою 50 4 2 з 5 - детальніше -
Хот-дог Нью Йорк - покроковий рецепт, фото 1 Хот-дог Нью Йорк 45 4 3 з 5 - детальніше -