Укр
Рус
Капуста Другі страви Латиська кухня

Гарнір з цвітної капусти

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

904 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гарнір з цвітної капусти - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Латиська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Смачний і корисний гарнір з кольорової капусти відмінно поєднується з багатьма стравами. Якщо ви втомилися від одноманітності гарнірів на вашому столі, тоді сміливо беріться за приготування цвітної капусти за нашим рецептом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гарнір з цвітної капусти" (на 100 грам)

  • Білки2.1 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи5.4 гр.
  • Калорії32 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Починаємо підготовку з приготування заправки для капусти. У невелику скляну або керамічну ємність влийте свіжовичавлений лимонний сік, додайте дрібно нарізаний часник і морську сіль. Ретельно перемішайте суміш ложкою.

Крок - 1
02

Перед приготуванням кольорову капусту добре промийте під проточною водою і трохи підсушіть. Щоб в результаті готування не отримати суху страу, не використовуйте мляві качани, віддавайте перевагу тугим і щільним овочам. Гострим ножем акуратно розріжте качан на поздовжні скибочки товщиною приблизно 2,5 см.

Крок - 2
03

Перекладіть нарізану капусту на чавунну сковороду, діаметр якої підбирайте залежно від розміру нарізаних часточок. В якості альтернативної жаровні, можна використовувати деко, застелене пергаментним папером. Намагайтеся викласти нарізану капусту в один шар. Так вона пропечеться максимально рівномірно і добре підрум'яниться зверху.

Крок - 3
04

Полийте овоч підготовленим маринадом і відправте в розігріту до 230 ° С духовку. Через 25-35 хвилин, в залежності від потужності духовки, запечена капуста придбає характерний золотистий відтінок і буде готова. Перевірити готовність можна ножем. Кожен шматочок повинен легко проколюватися і бути м'яким.

Крок - 4
05

Дістаньте готову страву, перед подачею прикрасьте дрібно нарізаною петрушкою, або будь-якою іншою зеленню (кропом, базиліком і т. п.), В залежності від ваших гастрономічних уподобань. Красива, рум'яна, смачна і дуже корисна страва готова до дегустації. Подавайте капусту гарячою як гарнір до м'ясних або будь-яких інших страв.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -
Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Торт Зебра - покроковий рецепт, фото 1 Торт Зебра 100 7 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Суп-пюре з моркви - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре з моркви 45 5 3 з 5 - детальніше -
Лечо без оцту - покроковий рецепт, фото 1 Лечо без оцту 50 4 3 з 5 - детальніше -