Укр
Рус
Торти Випічка Французька кухня

Гарний торт з вафель зі згущеним молоком

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

808 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Гарний торт з вафель зі згущеним молоком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Ніжний і неймовірно смачний вафельний тортик до чаю без випічки і клопоту - мрія господині. З приготуванням десерту впорається навіть початківець кулінар. Смаком такі ласощі нічим не поступаються повноцінній випічці, а рецепт дозволяє легко експериментувати з інгредієнтами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гарний торт з вафель зі згущеним молоком" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири14.9 гр.
  • Вуглеводи40.2 гр.
  • Калорії326 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску викладіть варене згущене молоко. Можна використовувати готове магазинне або приготувати самостійно.

Крок - 1
02

Додайте вершковий сир, який можна замінити м'яким жирним сиром. Перемішайте інгредієнти вінчиком до отримання однорідної консистенції. Готовий крем повинен бути досить густим і не розтікатися при намазуванні коржів.

Крок - 2
03

З вафельними коржами також добре поєднується крем з густої карамелі і вершковим маслом або заварний крем. Візьміть велике блюдо, на якому буде зручно збирати торт, і покладіть на нього перший корж. На вафельний лист викладіть 2 столові ложки крему і рівномірно розподіліть по всій поверхні, щоб готовий торт добре просочився. Особливу увагу приділіть краям, найчастіше вони залишаються сухими.

Крок - 3
04

Накрийте шар крему новим вафельним коржем. Через кожні 2-3 шари робіть горіхову присипку. На корж, змащений кремом, додайте невелику кількість праліне з фундука. Можна використовувати просто подрібнені горіхи (волоські, арахіс, мигдаль і т. д.). Кількість регулюйте на свій розсуд.

Крок - 4
05

Таким способом зберіть весь торт. Верхній шар і бічну частину десерту також промажте кремом. У цьому процесі допоможе кондитерський шпатель. З його допомогою кремова маса наноситься рівномірно і гладко. Щоб готовий торт виглядав ефектно, його потрібно прикрасити. У справу піде все, що є під рукою. Залишки вафель, коржів або печива.

Крок - 5
06

Край і бічну частину торта посипте подрібненим печивом. Наносіть крихти на вертикальну поверхню якомога щільніше, тоді маса не осиплеться. Надішліть десерт на 6 годин у холодильник, щоб дати йому просочитися. Перед подачею прикрасьте карамеллю, вафельними трубочками і посипанням для торта. Приємного вам чаювання!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грінки з часником - покроковий рецепт, фото 1 Грінки з часником 20 1 1 з 5 - детальніше -
Гречана каша з м’ясом в казані - покроковий рецепт, фото 1 Гречана каша з м’ясом в казані 35 4 3 з 5 - детальніше -
Фрикадельки в вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки в вершковому соусі 55 5 3 з 5 - детальніше -
Брускетта з скумбрією - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з скумбрією 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Панакота - покроковий рецепт, фото 1 Панакота 150 2 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з авокадо 45 4 3 з 5 - детальніше -
Кролик тушкований з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Кролик тушкований з овочами 45 4 3 з 5 - детальніше -