Укр
Рус
Бобові Другі страви Мексиканська кухня

Гарнір зі смажених бобів

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

737 - переглядів
70 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Гарнір зі смажених бобів - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Гарнір зі смажених бобів - апетитне, ситне та смачне доповнення до овочів, м'яса та риби. Приготовлена за цим рецептом страва може бути не тільки гарніром, але й соусом, закускою, намазкою на хліб і т.п. З тієї ж причини гарнір зі смажених бобів підійде для пісного меню.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гарнір зі смажених бобів" (на 100 грам)

  • Білки9.2 гр.
  • Жири5.5 гр.
  • Вуглеводи32.3 гр.
  • Калорії209 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Квасолювикладіть у миску, залийте водою і залиште на ніч набухати.

Крок - 1
02

Наступного дня злийте з миски воду, а квасолю відправте в каструлю і проваріть 15 хвилин, щоб піднялася шкірка.

Крок - 2
03

Перекладіть боби в миску, залийте теплою водою та очистіть від шкірки. Робіть це швидко, поки квасоля не охолола, тому що після остигання видалити шкірку буде набагато важче.

Крок - 3
04

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть кубиками.

Крок - 4
05

Викладіть їх у сковороду, влийте олію і, помішуючи, підсмажте цибулю до напівпрозорості.

Крок - 5
06

Моркву вимийте, очистіть від шкірки та натріть на великій тертці. Відправте подрібнену моркву в сковороду із цибулею.

Крок - 6
07

Так само зробіть з коренем пастернаку. Перемішайте вміст сковороди, посоліть до смаку і смажте до м'якості овочів.

Крок - 7
08

Потім додайте очищену квасолю. Перемішайте інгредієнти, влийте ще трохи олії і знову посоліть. Помішуючи, смажте все разом близько 1 хвилини.

Крок - 8
09

Після цього влийте гарячу воду в сковороду, щоб вона покрила продукти. Накрийте кришкою сковорідку і томіть страву на повільному вогні 1 годину. Якщо вода занадто швидко википить, долийте трохи окропу

Крок - 9
10

Через вказаний час перекладіть вміст сковороди в миску і додайте пропущений через прес часник.

Крок - 10
11

Перебийте суміш занурювальним блендером до однорідного пюре.

Крок - 11
12

Цибулю, що залишилася, наріжте тонкими півкільцями, приправте сіллю і підсмажте на соняшниковій олії до золотисто-коричневого кольору.

Крок - 12
13

Наприкінці приготування додайте томатну пасту та перемішайте.

Крок - 13
14

Викладіть смажену цибулю поверх квасолевого пюре і полийте олією зі сковорідки. Гарнір із смажених бобів готовий. Страва ніжна, поживна, ароматна і напрочуд смачна. Смачного!

Крок - 14

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Халва без борошна - покроковий рецепт, фото 1 Халва без борошна 55 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з курячою грудкою 40 3 3 з 5 - детальніше -
Як варити гречку - покроковий рецепт, фото 1 Як варити гречку 20 4 2 з 5 - детальніше -