Пікантні і ароматні гарбузові оладки з додаванням кориці і чорного меленого перцю припадуть до смаку вам і вашим друзям.
Почніть з підготовки гарбуза. Розріжте її навпіл. Виберіть з неї насіння за допомогою ложки. Використовуючи овочечистку, зніміть шкірку. Якщо шкіра груба і важко знімається, скористайтеся ножем.
Натріть м'якоть гарбуза на дрібну тертку (можна натерти і на велику, все залежить від ваших уподобань) і перекладіть в глибоку миску.
До натертого гарбуза в миску покладіть сир (візьміть сир жирністю не менше 5% або більше), присипте цукром і сіллю.
Для більшого аромату і смаку, додайте в тісто корицю, тим більше, що вона не тільки дає приємний запах, а й корисна для здоров'я - сприяє засвоєнню цукру, стимулює активність головного мозку.
До інгредієнтів в миску висипте вказану кількість просіяного пшеничного борошна. Просіювання завжди підвищує отримати пишну випічку, а також позбутися від небажаних і випадково потрапивших в неї компонентів.
Ретельно перемішайте інгредієнти в мисці, розбиваючи грудки сиру. Розбийте яйця в окрему ємність. Переконавшись, що туди не потрапили дрібні шматочки шкаралупи, а вже потім вилийте яйця в миску.
Знову перемішайте інгредієнти, щоб отримати більш однорідне тісто для гарбузових оладок. Приправте тісто чорним меленим перцем, щоб надати йому пікантності. Перемішайте лопаткою або ложкою. Тісто готове.
Розігрійте на середньому вогні сковороду з антипригарним покриттям, додавши в неї невелику кількість оливкової олії (для смаження можете використовувати і рослинну рафіновану олію).
Після того як сковорода добре розігрілася, викладіть на неї тісто ложкою в такій кількості, якого розміру ви хочете, щоб вийшли гарбузові оладки. Обсмажуйте оладки з обох сторін до появи золотистої скоринки.
Красиві і ароматні гарбузові оладки з гарбуза подавайте гарячими або в холодному вигляді зі сметаною. Смачного.
Випадкові рецепти