Укр
Рус
Оладки Випічка Норвезька кухня

Гарбузові оладки з гарбуза

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

1007 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Гарбузові оладки з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Норвезька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Пікантні і ароматні гарбузові оладки з додаванням кориці і чорного меленого перцю припадуть до смаку вам і вашим друзям.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гарбузові оладки з гарбуза" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири5 гр.
  • Вуглеводи15.1 гр.
  • Калорії123 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть з підготовки гарбуза. Розріжте її навпіл. Виберіть з неї насіння за допомогою ложки. Використовуючи овочечистку, зніміть шкірку. Якщо шкіра груба і важко знімається, скористайтеся ножем.

Крок - 1
02

Натріть м'якоть гарбуза на дрібну тертку (можна натерти і на велику, все залежить від ваших уподобань) і перекладіть в глибоку миску.

Крок - 2
03

До натертого гарбуза в миску покладіть сир (візьміть сир жирністю не менше 5% або більше), присипте цукром і сіллю.

Крок - 3
04

Для більшого аромату і смаку, додайте в тісто корицю, тим більше, що вона не тільки дає приємний запах, а й корисна для здоров'я - сприяє засвоєнню цукру, стимулює активність головного мозку.

Крок - 4
05

До інгредієнтів в миску висипте вказану кількість просіяного пшеничного борошна. Просіювання завжди підвищує отримати пишну випічку, а також позбутися від небажаних і випадково потрапивших в неї компонентів.

Крок - 5
06

Ретельно перемішайте інгредієнти в мисці, розбиваючи грудки сиру. Розбийте яйця в окрему ємність. Переконавшись, що туди не потрапили дрібні шматочки шкаралупи, а вже потім вилийте яйця в миску.

Крок - 6
07

Знову перемішайте інгредієнти, щоб отримати більш однорідне тісто для гарбузових оладок. Приправте тісто чорним меленим перцем, щоб надати йому пікантності. Перемішайте лопаткою або ложкою. Тісто готове.

Крок - 7
08

Розігрійте на середньому вогні сковороду з антипригарним покриттям, додавши в неї невелику кількість оливкової олії (для смаження можете використовувати і рослинну рафіновану олію).

Крок - 8
09

Після того як сковорода добре розігрілася, викладіть на неї тісто ложкою в такій кількості, якого розміру ви хочете, щоб вийшли гарбузові оладки. Обсмажуйте оладки з обох сторін до появи золотистої скоринки.

Крок - 9
10

Красиві і ароматні гарбузові оладки з гарбуза подавайте гарячими або в холодному вигляді зі сметаною. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ростбіф з соусом - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф з соусом 60 3 3 з 5 - детальніше -
Щербет в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Щербет в домашніх умовах 50 2 3 з 5 - детальніше -
Торт «Ананаси на снігу» - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Ананаси на снігу» 60 6 3 з 5 - детальніше -