Укр
Рус
Салати з мясом Салати Бельгійська кухня

Гарячий салат з куркою

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

622 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Гарячий салат з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бельгійська кухня, Голландська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Гарячий салат з куркою - варіація на тему класичного курячого салату. У цьому рецепті страва додатково запікається в духовці, що надає салату нові відтінки смаку, роблячи його більш насиченим і хрустким. Хрускіт дають подрібнений мигдаль, каштани і картопляні чіпси, а чеддер, майонез і сметана роблять текстуру м'якою і вершковою. Виходить апетитно, ситно і дуже смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гарячий салат з куркою" (на 100 грам)

  • Білки9.7 гр.
  • Жири22.5 гр.
  • Вуглеводи6.5 гр.
  • Калорії260 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очищений від шкірки мигдаль наріжте шматочками і запікайте при 180 градусах 5-10 хвилин (або підсмажте на сковороді до золотистого). Потім остудіть.

Крок - 1
02

Підготуйте решту інгредієнтів. Куряче філе відваріть в підсоленій воді до готовності і наріжте кубиками. Стебло селери і солодкий перець вимийте і подрібніть невеликими шматочками. Водяні каштани очистіть і наріжте слайсами. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і поріжте ножем.

Крок - 2
03

Гриби наріжте слайсами і підсмажте до готовності. Надішліть всі подрібнені інгредієнти в миску для змішування. Посоліть, поперчіть і перемішайте.

Крок - 3
04

Чеддер натріть на дрібній тертці. Додайте в сир майонез, сметану і свіжовичавлений лимонний сік. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 4
05

Перекладіть отриману сирну заправку в раніше приготовлений салат з куркою і знову перемішайте для рівномірного розподілу продуктів.

Крок - 5
06

Форму для випічки змастіть рослинною олією і перекладіть туди салат. Розрівняйте верх, присипте страву тертим Чеддер, подрібненими картопляними чіпсами і тертим пармезаном. Надішліть форму в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Крок - 6
07

Вийміть готовий гарячий салат з куркою з духовки, злегка остудіть і розкладіть по порційних тарілках. Страва виходить ароматною, ситною, поживною і фантастично смачною. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гаспачо з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з м’ясом 55 6 3 з 5 - детальніше -
Вишня у власному соку - покроковий рецепт, фото 1 Вишня у власному соку 60 1 2 з 5 - детальніше -
Компот «Асорті» - покроковий рецепт, фото 1 Компот «Асорті» 30 1 2 з 5 - детальніше -