Укр
Рус
Бутерброди Закуски Українська кухня

Гарячій бутерброд

( 4.8750 4 58 8 оцінок)
663 - переглядів
45 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Гарячій бутерброд - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо ви любите і вмієте готувати швидку закуску в стилі піци або бургерів, то скористайтеся дуже схожим рецептом страви і створіть своїм близьким і звісно собі ситний гарячий бутерброд на сковороді. Закуска виходить соковитою в середині і з хрусткою скоринкою зовні.

Інгредієнти

  • Кукурудза 1/2 скл.
  • Сир вершковий 2 ст.л
  • Майонез 1 1/2 ст.л
  • Часник сушений 1/4 ч.л
  • Кайенский перець 1/4 ч.л
  • Приправи 1/2 ч.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Цибуля червона 1/4 скл.
  • Петрушка 2 ст.л
  • сік лимонний 1 ст.л
  • Ковбаса 150 г.
  • Креветки 8 шт.
  • Батон 4 скиб.
  • Вершкове масло 2 ст.л
  • Сир твердий 40 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Невелику сковорідку помістіть на плиту, укладіть в неї шматочок вершкового масла і розтопіть. Потім засипте в гаряче масло заздалегідь відокремлені від качана зерна кукурудзи (овоч може бути свіжим або консервованим).

Крок - 1
02

Далі посоліть кукурузку і обсмажуйте на слабкому вогні, постійно помішуючи, до розм'якшення зерен. Потім в глибоку миску покладіть розм'якшений вершковий сир і засипте вже обсмажену і охолоджену кукурудзу.

Крок - 2
03

Тепер додайте в миску майонез (можна не жирний), засипте часниковий порошок, кайенский перець. Потім приправте вміст миски приправами, посоліть і приперіть чорним меленим перцем.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння червону цибулю, викладіть на обробну дошку і наріжте дрібними квадратами. Надішліть подрібнену цибулю в миску з іншими продуктами. Додайте також в ємність, попередньо вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки.

Крок - 4
05

Тепер додайте в миску свіжовичавлений сік лимона і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів і утворення однорідної густої маси.

Крок - 5
06

Тепер помістіть невелику сковороду на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло і прогрійте. Потім на кухонній дошці наріжте копчену ковбасу (або мисливські ковбаски) тонкими кільцями і відправте м'ясний продукт в розпечене масло. Обсмажуйте ковбасу, перевертаючи, до золотистої скоринки.

Крок - 6
07

Потім додайте трохи олії в сковорідку і покладіть заздалегідь очищені креветки. Обсмажуйте морепродукт, до появи на ньому легкої скоринки з рожевим відтінком.

Крок - 7
08

Далі помістіть іншу маленьку сковорідку на плиту і максимально нагрійте. Тепер зменшіть до мінімуму вогонь, і покладіть в сковороду заздалегідь змащений вершковим маслом скибочку батона або білого хліба. Шматок повинен лежати в сковороді маслом вниз.

Крок - 8
09

На нічим не змащену сторону скибочки батона укладіть слайс твердого сиру і обсмажені шматочки копченої ковбаси. Потім акуратно укладіть раніше обсмажені креветки.

Крок - 9
10

Далі промажьте одну частину скибочки батона раніше приготовленою сирною сумішшю, а другу частину змастіть вершковим маслом. Покладіть змащену скибочку в сковорідку (сирною масою всередину) на шар креветок і накрийте повністю сковорідку фольгою.

Крок - 10
11

Томіть страву близько 2-3 хвилин, а потім зніміть фольгу і переверніть кухонною лопаткою майбутню закуску промазавшою маслом стороною вниз. Обсмажуйте ще кілька хвилин, до золотистої скоринки, а потім викладіть гарячий бутерброд ан тарілку і подавайте зі свіжою зеленню і лимоном.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бутерброд с икрой - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд с икрой 35 3 2 з 5 - детальніше -
Бутерброд с авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд с авокадо 30 2 2 з 5 - детальніше -
Бутерброд с яйцом - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд с яйцом 45 2 3 з 5 - детальніше -
Бутерброды с брынзой - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброды с брынзой 15 3 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тефтели нежные - покроковий рецепт, фото 1 Тефтели нежные 90 4 3 з 5 - детальніше -
Шурпа с нутом - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа с нутом 95 6 3 з 5 - детальніше -
Пудинг творожный - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг творожный 45 2 3 з 5 - детальніше -
Наггетсы в домашних условиях - покроковий рецепт, фото 1 Наггетсы в домашних условиях 40 3 2 з 5 - детальніше -