Укр
Рус
Бутерброди Закуски Українська кухня

Гарячій бутерброд

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

783 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Гарячій бутерброд - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо ви любите і вмієте готувати швидку закуску в стилі піци або бургерів, то скористайтеся дуже схожим рецептом страви і створіть своїм близьким і звісно собі ситний гарячий бутерброд на сковороді. Закуска виходить соковитою в середині і з хрусткою скоринкою зовні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гарячій бутерброд" (на 100 грам)

  • Білки11.3 гр.
  • Жири14.3 гр.
  • Вуглеводи7.4 гр.
  • Калорії210 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Невелику сковорідку помістіть на плиту, укладіть в неї шматочок вершкового масла і розтопіть. Потім засипте в гаряче масло заздалегідь відокремлені від качана зерна кукурудзи (овоч може бути свіжим або консервованим).

Крок - 1
02

Далі посоліть кукурузку і обсмажуйте на слабкому вогні, постійно помішуючи, до розм'якшення зерен. Потім в глибоку миску покладіть розм'якшений вершковий сир і засипте вже обсмажену і охолоджену кукурудзу.

Крок - 2
03

Тепер додайте в миску майонез (можна не жирний), засипте часниковий порошок, кайенский перець. Потім приправте вміст миски приправами, посоліть і приперіть чорним меленим перцем.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння червону цибулю, викладіть на обробну дошку і наріжте дрібними квадратами. Надішліть подрібнену цибулю в миску з іншими продуктами. Додайте також в ємність, попередньо вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки.

Крок - 4
05

Тепер додайте в миску свіжовичавлений сік лимона і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів і утворення однорідної густої маси.

Крок - 5
06

Тепер помістіть невелику сковороду на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло і прогрійте. Потім на кухонній дошці наріжте копчену ковбасу (або мисливські ковбаски) тонкими кільцями і відправте м'ясний продукт в розпечене масло. Обсмажуйте ковбасу, перевертаючи, до золотистої скоринки.

Крок - 6
07

Потім додайте трохи олії в сковорідку і покладіть заздалегідь очищені креветки. Обсмажуйте морепродукт, до появи на ньому легкої скоринки з рожевим відтінком.

Крок - 7
08

Далі помістіть іншу маленьку сковорідку на плиту і максимально нагрійте. Тепер зменшіть до мінімуму вогонь, і покладіть в сковороду заздалегідь змащений вершковим маслом скибочку батона або білого хліба. Шматок повинен лежати в сковороді маслом вниз.

Крок - 8
09

На нічим не змащену сторону скибочки батона укладіть слайс твердого сиру і обсмажені шматочки копченої ковбаси. Потім акуратно укладіть раніше обсмажені креветки.

Крок - 9
10

Далі промажьте одну частину скибочки батона раніше приготовленою сирною сумішшю, а другу частину змастіть вершковим маслом. Покладіть змащену скибочку в сковорідку (сирною масою всередину) на шар креветок і накрийте повністю сковорідку фольгою.

Крок - 10
11

Томіть страву близько 2-3 хвилин, а потім зніміть фольгу і переверніть кухонною лопаткою майбутню закуску промазавшою маслом стороною вниз. Обсмажуйте ще кілька хвилин, до золотистої скоринки, а потім викладіть гарячий бутерброд ан тарілку і подавайте зі свіжою зеленню і лимоном.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Овочеве рагу в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве рагу в мультиварці 90 5 3 з 5 - детальніше -
Азербайджанські хінкалі - покроковий рецепт, фото 1 Азербайджанські хінкалі 65 5 4 з 5 - детальніше -
Закуска з плавленого сиру - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з плавленого сиру 55 4 3 з 5 - детальніше -