Якщо ви любите і вмієте готувати швидку закуску в стилі піци або бургерів, то скористайтеся дуже схожим рецептом страви і створіть своїм близьким і звісно собі ситний гарячий бутерброд на сковороді. Закуска виходить соковитою в середині і з хрусткою скоринкою зовні.
Невелику сковорідку помістіть на плиту, укладіть в неї шматочок вершкового масла і розтопіть. Потім засипте в гаряче масло заздалегідь відокремлені від качана зерна кукурудзи (овоч може бути свіжим або консервованим).
Далі посоліть кукурузку і обсмажуйте на слабкому вогні, постійно помішуючи, до розм'якшення зерен. Потім в глибоку миску покладіть розм'якшений вершковий сир і засипте вже обсмажену і охолоджену кукурудзу.
Тепер додайте в миску майонез (можна не жирний), засипте часниковий порошок, кайенский перець. Потім приправте вміст миски приправами, посоліть і приперіть чорним меленим перцем.
Далі очистіть від лушпиння червону цибулю, викладіть на обробну дошку і наріжте дрібними квадратами. Надішліть подрібнену цибулю в миску з іншими продуктами. Додайте також в ємність, попередньо вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки.
Тепер додайте в миску свіжовичавлений сік лимона і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів і утворення однорідної густої маси.
Тепер помістіть невелику сковороду на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло і прогрійте. Потім на кухонній дошці наріжте копчену ковбасу (або мисливські ковбаски) тонкими кільцями і відправте м'ясний продукт в розпечене масло. Обсмажуйте ковбасу, перевертаючи, до золотистої скоринки.
Потім додайте трохи олії в сковорідку і покладіть заздалегідь очищені креветки. Обсмажуйте морепродукт, до появи на ньому легкої скоринки з рожевим відтінком.
Далі помістіть іншу маленьку сковорідку на плиту і максимально нагрійте. Тепер зменшіть до мінімуму вогонь, і покладіть в сковороду заздалегідь змащений вершковим маслом скибочку батона або білого хліба. Шматок повинен лежати в сковороді маслом вниз.
На нічим не змащену сторону скибочки батона укладіть слайс твердого сиру і обсмажені шматочки копченої ковбаси. Потім акуратно укладіть раніше обсмажені креветки.
Далі промажьте одну частину скибочки батона раніше приготовленою сирною сумішшю, а другу частину змастіть вершковим маслом. Покладіть змащену скибочку в сковорідку (сирною масою всередину) на шар креветок і накрийте повністю сковорідку фольгою.
Томіть страву близько 2-3 хвилин, а потім зніміть фольгу і переверніть кухонною лопаткою майбутню закуску промазавшою маслом стороною вниз. Обсмажуйте ще кілька хвилин, до золотистої скоринки, а потім викладіть гарячий бутерброд ан тарілку і подавайте зі свіжою зеленню і лимоном.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти