Укр
Рус
Бутерброди Закуски Українська кухня

Гарячий бутерброд з шинкою і сиром

( 4.6667 4 53 3 оцінки)
674 - переглядів
40 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Гарячий бутерброд з шинкою і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Хороший рецепт гарячого бутерброда з шинкою і сиру Грюйер. А ще ця закуска готується з використанням пікантного соусу Бешамель, який теж з легкістю можна приготувати самостійно.

Інгредієнти

  • Гірчиця 2 ч.л
  • Хліб 4 скиб.
  • Сир Грюйер 100 г.
  • Перець чорний мелений 1/4 ч.л
  • Сіль 1/4 ч.л
  • Горіх мускатний 1/4 ч.л
  • Молоко 1 скл.
  • Вершкове масло 1 ст.л
  • Борошно 1 ст.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть неглибокий сотейник на плиту, укладіть в нього вершкове масло і добре розтопіть. Потім засипте в киплячу олію просіяне борошно і на слабкому вогні, помішуючи вінчиком, перетворіть вміст в однорідну, не надто густу масу.

Крок - 1
02

Тепер залийте в сотейник молоко, посоліть, поперчіть чорним меленим перцем і приправте сухим мускатним горіхом. Варіть вміст, постійно мішаючи вінчиком, до розчинення всіх сипучих інгредієнтів.

Крок - 2
03

Потім на самій великій тертці натріть твердий сир (підберіть молочний продукт, який має властивість добре плавитися) і відправте його в сотейник. Потім продовжуйте варити вміст, постійно мішаючи, до його загустіння.

Крок - 3
04

Далі на обробній дошці наріжте не надто тонкі (товщиною близько 1 см) скибочки хліба. За бажанням можна використовувати вже нарізаний в упаковці хліб.

Крок - 4
05

Покладіть хліб на застелений заздалегідь пергаментним папером деко. Потім скибочки хліба намажте добре діжонською гірчицею. Не бійтеся переборщити з гірчицею, адже вона при запіканні практично прибере свої особливі гострі властивості.

Крок - 5
06

Далі використовуйте вже фасовану нашатковану шинку або ж наріжте якомога тонше продукт самостійно, а потім викладіть скибочки м'ясного виробу на рівну частину промазаних раніше шматочків хліба. Не обов'язково викладати шинку одним шаром, можна розташовувати і по два-три, а то й чотири шматочки, складаючи як завгодно.

Крок - 6
07

Поверх шинки укладіть досить великим шаром попередньо натертий на самій великій тертці твердий сир. Потім накрийте сир другою частиною промазаних гірчицею скибочок хліба і трохи притисніть.

Крок - 7
08

Далі промажте хліб раніше приготованим молочним соус і покладіть ще натертий на крупній тертці твердий сир. Приперчіть майбутню закуску чорним меленим перцем.

Крок - 8
09

Потім відправте лист в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і запікайте близько 10-15 хвилин, до повного розплавлення сиру. Потім викладіть гарячий бутерброд з шинкою і сиром на блюдо і подавайте до столу з малосольними огірками.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бутерброд с сыром - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд с сыром 25 2 3 з 5 - детальніше -
Бутерброд с икрой - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд с икрой 35 3 2 з 5 - детальніше -
Бутерброд с авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд с авокадо 30 2 2 з 5 - детальніше -
Бутерброд с ветчиной - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд с ветчиной 30 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Канапе с рыбой - покроковий рецепт, фото 1 Канапе с рыбой 35 4 2 з 5 - детальніше -
Салат Цезарь с помидорами - покроковий рецепт, фото 1 Салат Цезарь с помидорами 35 4 3 з 5 - детальніше -
Роллы с кунжутом - покроковий рецепт, фото 1 Роллы с кунжутом 60 4 3 з 5 - детальніше -
Суп пюре из шампиньонов - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре из шампиньонов 45 6 3 з 5 - детальніше -