Укр
Рус
Суп-пюре Перші страви Корейська кухня

Гарячий томатний суп

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

824 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гарячий томатний суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити, Збивати

опис

Гарячий томатний суп - насичена смаками і ароматами перша страва, зроблена на основі помідорів. Пропонуємо рецепт приготування вегетаріанського томатного супу-пюре по-індійськи. У страві немає м'яса, зате в ньому багато спецій, що додають супу дивно яскравий смак і запах. Страва легка і може використовуватися як сама по собі, так і в якості соусу до м'яса і риби.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гарячий томатний суп" (на 100 грам)

  • Білки0.5 гр.
  • Жири4.6 гр.
  • Вуглеводи8.2 гр.
  • Калорії74 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помідори вимийте, просушіть та наріжте дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Розтопіть у каструлі вершкове масло. Якщо хочете, щоб суп вийшов пісним, замініть вершкове масло рослинним.

Крок - 2
03

Часник очистіть від лушпиння, дрібно поріжте ножем і відправте в каструлю з олією.

Крок - 3
04

Імбир очистіть від шкірки, дрібно наріжте і додайте до часнику. Ретельно перемішайте інгредієнти та смажте до появи апетитного аромату.

Крок - 4
05

Після цього покладіть в каструлю нарізані помідори, посоліть і добре вимішайте.

Крок - 5
06

Продовжуючи мішати, готуйте до м'якості помідорів. Притискайте їх під час тушкування, щоб вони поступово перетворювалися на пюре.

Крок - 6
07

Всипте цукор і доведіть суміш до кипіння. Додайте кетчуп та вимішайте. Коли маса знову закипить, влийте воду.

Крок - 7
08

Всипте білий свіжомелений перець і додайте трохи червоного харчового барвника для кольору. Знову доведіть вміст каструлі до кипіння і варіть, доки частина рідини не випарується.

Крок - 8
09

Перетріть томатну масу через сито, щоб позбавитися від жорстких шматочків. Макуху викинете. Вона не знадобиться.

Крок - 9
10

Поверніть суп на плиту. Кукурудзяний крохмаль розведіть водою та влийте в томат. Доведіть суп до кипіння і зніміть піну, що утворилася на поверхні.

Крок - 10
11

Продовжуйте варіння, поки вміст каструлі не загусне. Розлийте гарячий томатний суп по порційним тарілкам і подавайте із сухариками або грінками. У страви яскравий аромат і дуже насичений смак помідорів та спецій. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -
Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -
Морква по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Морква по-корейськи 20 2 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Юшка з осетра - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з осетра 45 6 2 з 5 - детальніше -
Плов зі свининою в казані - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою в казані 40 4 3 з 5 - детальніше -
Суп мінестроне - покроковий рецепт, фото 1 Суп мінестроне 55 4 3 з 5 - детальніше -
Сирний чізкейк з малиною - покроковий рецепт, фото 1 Сирний чізкейк з малиною 45 4 3 з 5 - детальніше -