Укр
Рус
Крема Десерти Французька кухня

Ганаш з білого шоколаду

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

2318 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Ганаш з білого шоколаду - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ганаш - один з найпростіших і смачних шоколадних кремів, використовуваних для приготування всіляких десертів. Він ідеально підходить для вирівнювання тортів, промазування бісквітів, прикраси кексів і капкейків.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ганаш з білого шоколаду" (на 100 грам)

  • Білки2.9 гр.
  • Жири30.2 гр.
  • Вуглеводи33.8 гр.
  • Калорії425 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Крем-ганаш можна готувати з будь-якого шоколаду. Можна взяти солодкий інгредієнт в плитках, або використовувати натуральний кондитерський шоколад у вигляді дисків, пелюсток або дропси. У велику глибоку миску всипте білий шоколад. Якщо використовуєте продукт в плитках, поламайте його на дрібні шматочки. Для максимально однорідного процесу плавлення шоколаду, натріть його на крупній тертці або наріжте гострим ножем.

Крок - 1
02

Поставте на плиту невеликий сотейник з товстим дном. Влийте в нього частину вершків. Використовуйте молочний продукт з жирністю не менше 33%. Постійно помішуючи, на середньому вогні доведіть до кипіння вершки. Зніміть з плити і залийте шоколад.

Крок - 2
03

Переміксуйте суміш до однорідного стану. Використовуйте кондитерську силіконову лопатку або дерев'яну ложку. Дайте суміші трохи охолонути і додайте нарізане кубиками вершкове масло з жирністю 82%. Перемішайте до однорідності. Накрийте масу харчовою плівкою і пригладьте.

Крок - 3
04

Намагайтеся, щоб плівка лягла максимально щільно на крем. Це необхідно для того, щоб не допустити потрапляння повітря. Інакше на поверхні ганаша утворюється корочка. За бажанням, накрийте ємність ще одним відрізом плівки. Надішліть крем в холодильник на кілька годин. Можна залишити на всю ніч.

Крок - 4
05

З охолодженої суміші зніміть плівку. Влийте вершки. За допомогою погружного міксера збийте масу до необхідної вам консистенції. Крем-ганаш готовий до подальшого використання.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Голубці - покроковий рецепт, фото 1 Голубці 110 6 4 з 5 - детальніше -
Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -
Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -
Рибні котлети - покроковий рецепт, фото 1 Рибні котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гуляш з яловичини зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з яловичини зі сметаною 65 6 3 з 5 - детальніше -
Желе із соку - покроковий рецепт, фото 1 Желе із соку 50 3 3 з 5 - детальніше -
Смачний бісквітний торт - покроковий рецепт, фото 1 Смачний бісквітний торт 70 4 3 з 5 - детальніше -