Укр
Рус
Гамбургери Закуски Американська кухня

Гамбургер

( 4.6000 4 55 5 оцінок)
739 - переглядів
45 хвилинпорцій - 3складність - 2 з 5
Гамбургер - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Рецепт цього чудового гамбургера, приготованого вдома, ідеально підходить для тих, хто хоче насолодитися цією стравою, не замовляючи його в ресторані або, що ще гірше, в фаст-фуді.

Інгредієнти

  • Фарш м’ясний 600 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Приправи за смаком
  • Масло рослинне 3 ст.л
  • Вершкове масло 1 ст.л
  • Майонез 3 ст.л
  • Кетчуп 3 ст.л
  • Капуста 3 лист
  • Помідор 1 1/2 шт.
  • Огірок солоний 1 1/2 шт.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Гірчиця 3 ч.л
  • Булка 3 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику миску покладіть попередньо заготовлений м'ясний фарш (в цьому рецепті можете використовувати свиняче м'ясо і яловичину), який купите в будь-якому магазині або підготуйте в домашніх умовах за допомогою м'ясорубки.

Крок - 1
02

Отже, фарш в мисці добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем, приправте приправами за своїм смаком і ретельно перемішайте все.

Крок - 2
03

Потім утворіть з підготовленого фаршу досить великі кулі, а далі за допомогою змащеної маслом спеціальної форми сформуйте однакові круглі котлети.

Крок - 3
04

Далі спеціальні булки для бургерів розріжте навпіл і кожну половину рясно промажте розтопленим вершковим маслом (можна використовувати оливкове).

Крок - 4
05

Потім помістіть сковорідку гриль на плиту і максимально розігрійте. Покладіть половинки булок (внутрішньою частиною на дно сковороди) і обсмажуйте приблизно 2-3 хвилини, до появи легкої золотої кірки.

Крок - 5
06

Далі рясно промажте цю ж сковорідку рослинним маслом, укладіть м'ясні котлети і смажте по 3-4 хвилини з кожного боку, до коричневого відтінку на м'ясі, зніміть зі сковороди і залиште трохи охолонути на блюді.

Крок - 6
07

Далі на обробну дошку викладіть половинки булок, рівну частину їх рясно промажте кожну майонезом високої жирності, потім полийте кетчупом або томатним соусом і покладіть заздалегідь вимиті листи капусти або салату.

Крок - 7
08

Тепер покладіть раніше обсмажену котлету, трохи притрамбувавши, попередньо вимиті і нарізані кільцями помідори і тонко нарізані мариновані огірки.

Крок - 8
09

Потім очистіть від лушпиння червону цибулю і на обробній дошці наріжте тонкими кільцями. Покладіть кільця цибулі на котлету.

Крок - 9
10

Потім добре промажте гірчицею половинки другої частини булок, накрийте ними тепер уже готові гамбургери і подавайте скоріше до столу не звичну, але все ж усіма улюблену закуску.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Настоящий зефир - покроковий рецепт, фото 1 Настоящий зефир 55 3 3 з 5 - детальніше -
Суфле с желатином - покроковий рецепт, фото 1 Суфле с желатином 45 3 3 з 5 - детальніше -
Картофельный пирог "Объедение" - покроковий рецепт, фото 1 Картофельный пирог "Объедение" 75 5 3 з 5 - детальніше -