Укр
Рус
Гамбургери Закуски Американська кухня

Гамбургер з куркою

( 4.8125 4 516 16 оцінок)
2596 - переглядів
20 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Гамбургер з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

У сучасному житті, напевно, кожен хоч іноді, але все ж харчується фаст-фудами, в основному, звичайно, якщо доводиться пообідати поза домом. Але, хочеться зауважити, що така їжа не піде на користь вашому організму, якщо стати постійним відвідувачем бургерной. Проте, якщо ви любитель соковитого м'яса в хрусткій булочці зі свіжими овочами, давайте разом вчитися готувати таку страву, як гамбургер, самостійно. Якщо ви полюбляєте швидку їжу домашнього приготування, але все ж готові трохи повозитися, спробуйте приготувати гамбургер з куркою, повірте - результат точно того вартий.

Інгредієнти

  • Цибуля 1/2 шт.
  • Салат 200 г.
  • Помідор 1 шт.
  • Майонез 3 ст.л
  • Вершкове масло 30 г.
  • Масло рослинне 3 ст.л
  • Булка 2 шт.
  • Паприка 1/2 ч.л
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Цибулевий порошок 1 ч.л
  • Часник сушений 1 ч.л
  • Сіль 1 ч.л
  • Молоко 1/2 скл.
  • Панірувальні сухарі 1 скл.
  • Борошно пшеничне 1 скл.
  • Куряче філе 2 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Хоча вважається, що курятина не є стандартною начинкою для гамбургера, це зовсім не робить її поганою або неприйнятною. Тим більше, страва при цьому буде менш калорійною. Тому, давайте діставати куряче філе і будемо починати готувати наш гамбургер. Звичайно ж, для нашої страви курятину необхідно підсмажити, але перш ніж ми це будемо робити, філе розрізаємо і злегка відбиваємо. Щоб в процесі цієї процедури не бруднити всю кухню, краще накрити м'ясо харчовою плівкою. Відбиваємо так, щоб товщина курятини була більш рівномірною у всіх частинах.

Крок - 1
02

Тепер нам необхідно куряче м'ясо замаринувати. Для цього складаємо відбиті скибочки філе в глибоку посудину і заливаємо молоком.

Крок - 2
03

Після цього солимо, посипаємо часниковим і цибульним порошком, додаємо мелений перець і паприку. Перемішуємо акуратно в маринаді м'ясо, накриваємо кришкою і відставляємо, щоб трохи промаринувалося.

Крок - 3
04

Тим часом в широку тарілку всипаємо борошно пшеничне і панірувальні сухарі, добре перемішуємо вінчиком.

Крок - 4
05

Далі беремо скибочки курячого м'яса, яке замаринувалося, вмочуємо з обох сторін в приготовленій паніровці і викладаємо на сковорідку з гарячим рослинним маслом.

Крок - 5
06

Обсмажуємо курятину з обох сторін до золотистої скоринки і викладаємо на тарілку з паперовою серветкою.

Крок - 6
07

Тепер беремо круглу булочку з кунжутом, розрізаємо навпіл і змащуємо кожну половинку вершковим маслом, викладаємо на деко і трохи підсмажуємо.

Крок - 7
08

Після цього підсмажену половинку булки намазуємо майонезом, викладаємо кружок помідора, зверху кладемо обсмажене куряче філе.

Крок - 8
09

Потім викладаємо кільця цибулі і лист салату. Накриваємо зверху другою половинкою булки, і наш гамбургер з куркою готовий. Подаємо до столу з будь-яким улюбленим соусом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лазанья классическая - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья классическая 60 4 3 з 5 - детальніше -
Макароны с плавленым сыром - покроковий рецепт, фото 1 Макароны с плавленым сыром 40 4 3 з 5 - детальніше -
Пахлава азербайджанская - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава азербайджанская 60 4 3 з 5 - детальніше -