Укр
Рус
Гамбургери Закуски Американська кухня

Гамбургер з курячим філе

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

659 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Гамбургер з курячим філе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Смачний і ситний багатошаровий бутерброд - ідеальний варіант для швидкого перекусу. Гамбургер, приготовлений вдома, буде не тільки дуже смачним, але і корисним.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гамбургер з курячим філе" (на 100 грам)

  • Білки9.5 гр.
  • Жири10.8 гр.
  • Вуглеводи7.1 гр.
  • Калорії169 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Булочки для бургерів розріжте уздовж на 2 рівні частини. Внутрішню частину збризніть невеликою кількістю оливкової олії.

Крок - 1
02

Курячі грудки ретельно промийте під проточною водою і просушіть. Видаліть шкірку і плівку. Наріжте тонкими слайсами. Викладіть курку на дощечку або в глибоку ємність. Притрусіть натертою на дрібній тертці цедрою лайма. Полийте свіжовичавленим соком цитруса.

Крок - 2
03

Імбирний корінь очистіть від шкірки. Натріть пряність на дрібній тертці і посипте куряче філе. Збризніть м'ясо оливковою олією. Притрусіть сіллю, ретельно перемішайте і дайте настоятися.

Крок - 3
04

Поставте на плиту сковороду на середній або сильний вогонь. Викладіть булочки в жаровню внутрішньою стороною вниз і обсмажте до золотистої скоринки.

Крок - 4
05

Поверніть сковороду на середній вогонь. Викладіть в жаровню курячі грудки і обсмажте до золотистого кольору з обох сторін. В середньому на це знадобиться по 2 хвилини на кожну сторону. Залежно від товщини м'яса, регулюйте час термообробки.

Крок - 5
06

Приготуйте соус. У глибоку миску викладіть сметану або йогурт. Додайте тахіни (кунжутна паста), рідкий мед і кмин. Переміксуйте суміш до однорідного стану. Викладіть соус на нижні половинки булочок.

Крок - 6
07

Зверху розташуйте шматочки м'яса, нарізаний тонкими кружечками помідор і листя салату. Додайте м'якоть стиглого авокадо і накрийте верхньою половинкою булочки. Зафіксуйте гамбургер шпажкою і подавайте на стіл. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Юшка з осетра - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з осетра 45 6 2 з 5 - детальніше -
Солянка рибна - покроковий рецепт, фото 1 Солянка рибна 90 6 3 з 5 - детальніше -
Тарталетки з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з куркою 50 4 3 з 5 - детальніше -
Новорічний олів’є - покроковий рецепт, фото 1 Новорічний олів’є 45 6 3 з 5 - детальніше -