У цьому рецепті ділимося з вами місцевим делікатесом, практичною стравою, яку можна з'їсти в ресторані.
Для приготування самого тіста ретельно перемішайте в кухонному комбайні високої жирності (тепле) молоко, рослинне або оливкове масло, куряче яйце, цукровий пісок, сіль і дріжджі.
Поступово додайте в чашу кухонного комбайна попередньо просіяне борошно і замісіть досить щільне тісто м'якістю мочки вуха. Накрийте тісто щільною теплою тканиною або харчовою плівкою і дайте йому постояти приблизно 1 годину.
Видуйте повітря з піднімаючогось тіста, замісіть ще трохи руками і розділіть його приблизно на 11 рівних частин. Скачайте кожну частину тіста в так звану булку. Викладіть булки з тіста на змащений жиром або змащений маслом деко для випічки, або застеліть пергаментним папером і залиште ще приблизно на 1 годину.
Нанесіть на кожну булку воду за допомогою кисті, посипте за бажанням кунжутом, відправте в розігріту духовку і запікайте при температурі 200 градусів, поки кожен борошняний виріб добре не підрум'яниться.
Для котлет для гамбургерів викладіть фарш в невелику миску, додайте в нього перець чилі, чорний мелений перець, засипте так само мелений червоний перець. Потім додайте так само до м'яса кетчуп і сіль і добре вимісіть, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Зробіть за допомогою спеціальної формочки 5 або більше круглих котлет і відправте їх в холодильник на 1 годину.
Налийте трохи рослинного або оливкового масла в сковороду, добре розігрійте. Потім покладіть в сковороду і добре обсмажте кожну раніше підготовлену м'ясну котлету.
Далі кожну булку розріжте на дві частини. Трохи підрум'яньте їх на сухій сковороді або грилі.
Тепер покрийте одну половину булки соусом (краще кетчуп), потім покрийте котлетою, прикрасьте кільцями помідори, скибочкою сиру чеддер і листом салату. Накрийте все другою частиною булки і подавайте соковитий гамбургер як в Макдональдсі з картоплею фрі, яку можете легко приготувати самі. Смачного.
Випадкові рецепти